Published On: joi, Oct 28th, 2010

Specializarea Drept de la “Ctin. Brancoveanu” din Braila nu are acreditare

Share This
Tags

Decanul Facultatii de Stiinte Administrative si ale Comunicarii de la Universitatea “Constantin Brancoveanu”, Dorian Rais, a recunoscut in fata reporterilor Infobraila ca specializarea Drept a facultatii pe care o conduce nu are acreditare. Studentii braileni inscrisi la aceasta facultate sunt obligati, in aceste conditii, sa bata la usile altor institutii de invatamant superior pentru sustinerea examenului de licenta. Practic, dupa ce platesc zeci de milioane reprezentand taxele scolare, studentii vor trebui sa scoata din buzunar alti bani pentru a se deplasa la centrele universitare recomandate de catre Rais: Pitesti, Ramnicu Valcea – Universitatea “Ctin. Brancoveanu” sau Targoviste – Universitatea “Valahia”.
“Suntem nemultumiti de faptul ca trebuie sa ne deplasam la cuca macaii, ca sa dam examenul de licenta. Ar fi trebuit sa ni se spuna din timp ca trebuie sa facem acest lucru. Eu nu vreau sa ma duc pana la Pitesti, mai bine ma duc la Galati, ca este si mai aproape si mai usor, pentru ca este examen tip grila”, a spus unul dintre studentii nevoiti sa parcurga sute de kilometri pentru a da examenul de licenta.
“Precizam ca pana la data de 15 ianuarie trebuie sa fie finalizate lucrarile”, le-a sugerat Rais studentilor aflati astazi la consultatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-