Published On: joi, Oct 7th, 2010

Show de zile mari la deschiderea “Under Stage”

Share This
Tags

In incinta pub-ului “Under Stage” a avut loc in premiera, miercuri, 6 octombrie, un spectacol de-a dreptul impresionant. Protagonistii, Alin Florea, actor consacrat si care performeaza de mai mult timp pe scena teatrului brailean Maria Filotti, si Cristei Cornel, pianist instrumental, compozitor, fost membru al binei cunoscute formatii “Rosu si negru”, au incantat publicul pret de mai bine de o ora. Spectatorii s-au delectat cu muzica de buna calitate si cu prestatii scenice demne de performat pe scene cu renume.
Alin Florea, in varsta de doar 31 de ani, a cucerit pe loc inimile celor prezenti. Prestatia actoriceasca incontestabila, cinismul (de altfel, caracteristic vietii noastre cotidiene) dus pana la extrem, umorul inegalabil si transpunerea scenica originala au fost doar cateva dintre ingredientele unui spectacol de succes. Spectacolul, de tip talk-show, amintind de faimoasele prestatii ale lui Jerry Seinfeld din Statele Unite ale Americii, a adus in discutie teme extrem de interesante, cum ar fi: televiziune vs. teatru, spectator sau “aplaudac” vs. actor, aparenta vs. esenta, valoare vs. nonvaloare.
In acompaniamentul muzical al maestrului Cristei Cornel, Alin Florea a ilustrat si si-a dovedit la scena deschisa talentul vocal, de altfel, indispensabil unui artist autentic. Prezenta scenica a pianistului instrumental, Cristel Cornel, a fost si ea la mare inaltime: el a reusit sa reinvie atmosfera fantastica, deprinsa parca pe vremea cand era inca un component al legendarei formatii “Rosu si negru”.
In aplauzele frenetice ale audientei, spectacolul s-a desavarsit sugestiv pe acordurile indragitei melodii “I’m just a dreamer” si cu o marturisire debordant de sincera a lui Alin Florea: “Si eu sunt un aplaudac. Cu totii am fost, suntem si vom fi niste aplaudaci”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-