Published On: vin, Oct 29th, 2010

Senatorul Ion Rotaru considera ca esecul motiunii afecteaza intreaga populatie

Share This
Tags

Senatorul PSD, Ion Rotaru si-a manifestat nemultumirea fata de esecul motiunii de cenzura votata in Parlament in aceasta saptamana. Rotaru a recunoscut ca au existat intalniri intre membrii PDL si Victor Ponta, la nivel central, insa sub presiunile guvernarii actuale, democrat-liberalii au votat impotriva motiunii. Rotaru a mai adaugat faptul ca numararea voturilor a fost corecta, dar daca acestea erau numarate de Roberta Anastase, care sta prost cu aritmetica, motiunea de cenzura avea toate sansele sa treaca.
In ceea ce priveste asumarea raspunderii guvernului pentru noua Lege a educatiei, parlamentarii PSD vor depune o noua motiune de cenzura, care din punctul lor de vedere va avea mai multe sanse sa fie votata in Parlament. “Dupa cum ati vazut cu totii, motiunea a picat. Probabil ca, daca numararea bilelor era facuta de presedinta Camerei Deputatilor avea sanse sa treaca, dar in conditiile astea a fost facuta o numaratoare corecta, nu a trecut. Lasand gluma la o parte, au fost comentarii legate de faptul ca presedintele Ponta a avut negocieri cu mai multi membrii ai puterii, de parlamentari vorbim. Sigur ca aceste discutii au fost purtate. Unii au promis ca vor vota motiunea si nu s-au tinut de cuvant, pe fondul faptului ca nu li s-a permis sa voteze. Cert este faptul ca faptul ca motiunea nu a trecut a generat pierderi nu numai pentru PSD, dar si pentru PNL, pierderi de imagine, a generat pierderi pentru intreaga populatie” a declarat senatorul PSD Ion Rotaru.
Tinand cont de gafele pe care le-au facut in ultima perioada parlamentarii PDL, consilierul local PSD, Doru Damian s-a declarat ingrijorat de perioada care va urma: “In felul acesta este posibil sa nu mai avem alegeri in 2012, pentru ca ei vor considera ca nu mai este nevoie de alegeri”. Damian acuza parlamentarii care, desi au vost votati sa reprezinte interesele poporului, dovedesc ca nu au ce cauta pe acele fotolii: “Acesti oameni nu au nici un fel de scrupule, pe langa faptul ca sunt foarte slab pregatiti in toate domeniile si nu trebuie sa spun eu treaba asta”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-