Published On: mie, Oct 13th, 2010

Şcoala “Al. I. Cuza” îşi serbează patronul spiritual

Share This
Tags

Cu ocazia sărbătorii creştine de Sf. Parascheva, mâine, 14 octombrie, elevi, cadre didactice, părinţi sărbătoresc ziua Şcolii “Al. I. Cuza”. După cum ne confirmă prof. Florica Teodor – directorul adjunct – aniversarea a fost deja subliniată prin multiple activităţi la clase şi nu numai, în perioada 11-14 octombrie.
Elevii din clasele I A, I B, I C şi I D au vizionat piese pentru vârsta lor la Teatrul pentru Copii “Cărăbuş”, iar “Vreau sa fiu o stea” a fost concursul de interpretare muzicală  ce a antrenat elevii de la clasele II A, B, C şi D. Copii de la clasa a II-a Spiru Haret au realizat o expoziţie de flori sub genericul “Foloseşte-ţi imaginaţia”.
Clasele a III-a s-au întrecut în cadrul Concursului de desene “Toamna aurie”, iar cei de la a IV-a au depănat “Istoria familiei noastre”, organizând un minimuzeu.
Nici elevii de la V A nu au fost în afara programului, ei realizând expoziţia “Micul scriitor”. “Şcoala. Orasul meu” a fost o prezentare în Power Point a elevilor de la clasa a V-a B. Alţi colegi de la clasele V-VI s-au întrecut în Concursul “Cine ştie câştigă”, iar de la VII B întrun concurs pe teme de educaţie.
Pentru momentul dedicat explicit Zilei Patronului Spiritual al şcolii, 14 octombrie va fi marcat printr-un “Te Deum” oficiat de preoţii de la Biserica “Sf. Cuvioasa Parascheva”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-