Published On: joi, Oct 14th, 2010

Primarul Simionescu le-a cerut sindicalistilor “mare atentie”, la pichetarea sediilor PDL si UNPR

Share This
Tags

* el spera sa nu apara incidente neprevazute, in strada

 

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, le-a dat sindicalistilor braileni autorizatie pentru pichetarea sediilor PDL si UNPR doua vineri consecutive, insa le-a cerut acestora sa aiba grija cum se desfaoara actiunile de protest. Edilul-sef nu este convins ca aceste actiuni in teritoriu vor avea cine stie ce eficienta, insa este de parere ca e dreptul oamenilor sa se manifeste public, in fata politicienilor puterii, daca asa doresc: “Solicitarea care o am eu nu este legata de locuinte, ci de sediile partidelor, pentru data de 15 si pentru data de 22, o ora, o ora si jumatate, asa au solicitat dumnealor. Eu le-am dat acordul, le-am solicitat insa sa aiba grija mai mare decat ceea ce se intampla la pichetari, pentru ca suntem in situatia in care sediile respective sunt pe zone circulate sau chiar foarte circulate si in momentul in care o suta de insi vor fi in fata sediului PDL sau al UNPR, atunci trotuarul acela este ingust, se pot intampla diverse lucruri. Le-am solicitat sa aiba foarte mare grija in legatura cu acest lucru, pentru a evita orice incidente de strada.

In legatura cu efectele unei astfel de pichetari, sincer, eu cred ca acest lucru nu trebuie sa se intample, nu neaparat pe fiecare sediu de filiala, ci pe o formula centralizata, pe o formula de Bucuresti, pentru ca acolo se strang toate deciziile, toate informatiile. Eu cred ca parlamentarii, in general, chiar daca se fac ca nu stiu, au semnalul din teritoriu foarte clar, ei trebuie sa-l adune la Bucuresti si sa dea acest semnal”.

Amintim ca vineri, in intervalul orar 12:00 – 13:30, sediile PDL Braila si UNPR Braila vor fi pichetate de catre reprezentantii sindicatelor CNSLR – FRATIA, BNS, CSDR si CARTEL ALFA.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-