Published On: joi, Oct 21st, 2010

Politistii il cauta pe un tanar care a dat o spargere de 10.000 de lei

Share This
Tags

* Doi braileni au furat dintr-o casa unde nu locuia nimeni trei tablouri, o icoana, mai multe fotografii, un set de tacamuri, un ceainic si un scaun pirogravat, piese foarte vechi a caror valoare se ridica la 10.000 de lei * Doar unul dintre hoti a fost prins, cel mai tanar fiind si acum in libertate.

Judiciaristii din cadrul Compartimentului Patrimoniu-Furturi din Locuinte al Biroului de Investigatii Criminale au facut o perchezitie, ieri, acasa la A. C. din municipiu si la sediul magazinului sau din Stefan cel Mare unde au gasit un scaun pirogravat sustras din locuinta unei brailence.
Politistii au stabilit ca P. V., de 27 de ani si N. I., de 26 de ani, ambii din municipiu au intrat prin efractie in imobilul nelocuit, apartinand lui B. M. si au furat: trei tablouri, o icoana, mai multe fotografii de familie, un set de tacamuri, un ceainic si un scaun pirogravat, toate piese vechi. O parte din bunuri au fost recuperate.
“Numitul P. V. a fost retinut pe baza de ordonanta, pe o perioada de 24 de ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand, ca astazi, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de furt calificat”, a precizat inspector Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei brailene.
Complicele sau, N. I., nu a fost gasit la domiciliu, politistii fiind in alerta pentru gasirea sa.
Victima furtului a declarat la Politie ca prejudiciul se ridica la aproximativ 10.000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-