Published On: mie, Oct 20th, 2010

Pedelistii au votat din greseala neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 lei si scaderea TVA-ului la alimentele de baza

Share This
Tags

Astazi, in plenul Camerei Dputatilor a fost adoptat un proiect de lege initiat de parlamentarii PSD+PC si PNL prin care era prevazuta scaderea TVA-ului dela 24% la 5% la alimentele de baza. Camera a decis ca legea sa fie trmisa spre promulgare si a fost votata in unanimitate de voturi. Membrii PDL au votat cu ochii inchisi legea, tinand cont de faptul ca la sedinta au participat ministrii Valerian Vreme, Valeriu Tabara, Ioan Botis si inclusiv Elena Udrea.
In ceea ce priveste venitul impozabil lunar din pensii prin modificarea Codului Fiscal, gafa s-a repetat, membrii PDL votant si de aceasta data in unanimitate. Cel mai probabil, aceasta lege, trimisa spre promulgare presedintelui Traian Basescu va fi inapoiata pentru reexaminare.
Acum membrii PDL dau vina pe o eroare de comunicare, intentionand sa propuna in viitorul apropiat o initiativa legislativa pe care sa o promoveze in regim de urgenta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-