Published On: Soare, Oct 10th, 2010

Organizatia judeteana PP, inspectata de la centru

Share This
Tags

* echipa venita de la Bucuresti a fost condusa de presedintele Partidului Poporului, Simona Allice Man

Filiala judeteana a Patidul Poporului a fost vizitata, duminica, de o echipa de la Bucuresti, condusa de presedintele formatiunii, Simona Allice Man. Liderii centrali au discutat cu  echipa PP Braila despre stadiul organizarii in teritoriu, despre doctrina, politici economice si pozitionarea organizatiei pe esicherul politic local.

“A fost o vizita de cateva ore, le-am dat detalii despre ce am facut pana acum, avem putin sub 1000 de membri stransi in circa o luna si 21 de filiale in judet, cu  sefii stabiliti. Exact ce am raportat la centru, s-a gasit si in teren. Am discutat si despre o eventuala vizita a domnului presedinte Dan Diaconescu la Braila, insa nu este un lucru atat de simplu de aranjat, pentru a exista foarte multe cereri, in toata tara. Saptamana viitoare ma voi duce la Bucuresti, pentru noi discutii, probabil vom discuta din nou despre acest subiect si sper sa obtin si o promisiune ferma, pentru o perioada anume in care sa vina in judetul nostru domnul Diaconescu”.

Intrebat care este pozitionarea pe esicherul politic local stabilita in colaborare cu cei de la centru, Chiru a declarat ca PP va fi in opozitie fata de administratia locala, dar nu va colabora cu niciun alt partid din opozitie: “Noi vom fi in opozitie cu administratia locala si perpendiculari, ca sa zic asa, pe cei care fac opozitie la Braila, nu avem nimic comun nici cu unii, nici cu ceilalti. Nu se pune problema de o colaboare acum, este mult prea devreme, suntem abia la inceput, trebuie sa ne cream o identitate proprie, inainte sa vorbim de aliante sau alte lucururi de genul asta. Nu ne vedem alaturi de nimeni, pentru ca toti au fost la guvernare, intr-un moment sau altul si n-au facut nimic. Vreau sa fie clar ca eu nu am nimic cu anumiti oameni, la modul personal, eu ma refer strict la activitatea  politica, pentru ca, in rest, ca oameni, pot sa ma salut si cu Varga si cu Stancu si chiar si cu Dumitriu, desi intre mine si el a existat acel episod mai putin placut, despre care ati scris. Eu nu vreau sa ma las antrenat in asemenea chestiuni si nici n-am de gand sa raspund cu aceeasi moneda la jigniri sau alte lucruri de tipul asta. Vreau sa ne confruntam politic, la modul serios, sper ca am depasit faza de glume proaste”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-