Published On: mie, Oct 20th, 2010

O tanara de 22 de ani a fost amendata pentru minciuna

Share This
Tags

* Femeia de 22 de ani a anuntat la Politia din comuna Viziru ca a fost victima unui jaf in euro * Cercetarile politistilor au demonstrat ca tanara a mintit pentru a justifica lipsa banilor si a bijuteriilor in fata familiei.

G. C, de 22 de ani din satul Lanurile, comuna Viziru, a alertat Politia comunei pe 11 octombrie sustinand ca in noaptea de 10 spre 11 octombrie, persoane necunoscute au intrat in locuinta si au furat suma de 2.000 de euro si bijuterii in valoare de 600 de euro. Politistii au facut cercetarile la fata locului si au audiat tanara pentru a stabili cu exactitate cum s-a comis furtul.
“In cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt, si, in urma reaudierii presupusei victime, s-a stabilit ca nu a fost comisa nicio infractiune in acea noapte, tanara invocand furtul banilor si bijuteriilor pentru a justifica in fata familiei lipsa acestora”, a declarat inspector Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei brailene.
Cazul va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei cu propunere corespunzatoare, femeia fiind sanctionata pentru “alarmarea organelor de mentinere a ordinii publice, prin solicitarea interventiei la fata locului, fara motiv intemeiat”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-