Published On: mie, Oct 27th, 2010

O eleva de clasa a cincea promite sa devina o atleta cunoscuta

Share This
Tags

* in competitia “Campionatul National Copii 2″ din 16-17 iunie 2010 Camelia Georgiana Lupu a obtinut locul intai la proba 5 x 80 m si locul al doilea la proba 4 x 50 m

Micuta atleta este clasa a 5-a la Liceul Sportiv Braila si a dovedit o intensa activitate sportiva, concretizata cu numeroase medalii si diplome. Pentru prima data a participat la un concurs de cross, organizat in Gradina Mare, sub indrumarea profesoarei de educatie fizica de la Scoala nr 31. A obtinut locul sase, fapt ce a adus cu sine dezamigirea micutei atlete. “Lacrimile ii curgeau suvoaie pe obraji si nu intelegea de ce ei nimeni nu ii inmaneaza nici un premiu”, povestesc parintii. In schimb aceasta intamplare a determinat-o sa se pregateasca mai bine pentru concursurile care urmau sa se desfasoare. Prin urmare, la urmatorul concurs de la Sala Carantina a obtinut locul al doilea si o diploma de participare. Ambitia este cea care a adus-o la performanta: pe data de  8 marte anul acesta a obtinut locul intai la proba de lungime. Asemeni unui atlet de performanta, Camelia Georgiana Lupu nu s-a multumit doar cu atat: la concursul “Gala micului atlet” a obtinut din nou locul intai si i-a fost inmanata prima medalie de aur. Mai mult, in aceeasi zi, a obtinul si locul al 3-lea la viteza si, implicit, i-a mai fost acordata o medalie, de data aceasta de bronz. Au urmat concursurile desfasurate la nivel national, la care micuta braileanca a excelat: locul al doilea la stafeta,  la proba 4x50m, pe 9 aprilie ac. Micuta a obtinut si locul intai in competitia “Campionatul National Copii 2″, la proba 5×80, concurs in cadrul caruia i s-a inmanat cea de-a doua medalie de aur,  ca o binemeritata recompensa.
In momentul de fata micuta noastra atleta se pregateste pentru concursurile care vor avea loc in luna noiembrie a acestui an la Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-