Published On: lun, Oct 25th, 2010

Nava “Borcea” ramane a copiilor

Share This
Tags

* Este promisiunea facuta de catre inspectorul scolar general, Viorel Botea

Nava “Borcea” va ramane la Palatul Copiilor si va fi folosita pentru excursii pe Dunare, in Balta Mica a Brailei, la diferite simpozioane si intalniri tocmai pentru ca actul educativ sa se imbine cu recreerea. Viorel Botea, inspector scolar general spune ca toate problemele financiare generate de procesul pe care Palatul si Inspectoratul il au cu firma “Orion” sunt inchise.

“Pe mine m-a interesat ca acel vapor sa fie liber pentru elevi, restul, ce face justitia e problema lor. Nu stiu cine a gresit si nu ma intereseaza. Acest lucru nu a fost rezolvat de foarte multi ani. Dintr-un motiv personal, nefinanciar, am dorit ca aceasta problema sa fie rezolvata si e finalizata. Desi s-au facut restructurari la Palatul Copiilor si la Inspectorat am reusit obtinerea posturilor pentru echipajul vaporului pentru ca daca lipsea un om de acolo acest vas nu putea functiona”, a argumentat Viorel Botea.

Inspectoratul Scolar este in proces acum cu firma SC “Orion” pentru recuperarea sumei platita cu bani de la Ministerul Educatiei, in valoare de 2.111.976.000 lei vechi tocmai pentru ca nava sa fie gata oricand sa serveasca Palatului Copiilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-