Published On: joi, Oct 28th, 2010

Multi braileni sunt nesimtiti

Share This
Tags

* In cartierele marginase, dar si in centrul istoric gunoiul este la el acasa in ciuda eforturilor firmelor de salubritate

Gunoaiele aruncate la colt de strada sunt o moda la Braila. Oamenii nu fac eforturi sa duca resturile din gospodarii pana la tomberon si le arunca la primul colt de strada. Primarul Aurel Simionescu spune ca munca angajatilor de la salubritate este una de Sisif daca oamenii nu mentin curatenia. Edilul a precizat, in aceasta dimineata, ca nu numai la periferie sunt astfel de locuri in care gunoiul troneaza, ci mai peste tot.


“Si in centrul orasului, dar si la periferie am incercat sa asiguram cele necesare pentru preluarea gunoiului. Cetatenii depun gunoaiele acolo unde vad cu ochii, sunt resturi menajere unde nu-ti poti imagina. Daca lumea vine si se plimba in Gradina Mare, la iesire, in dreapta si in stanga vede gunoaie”, a precizat nemultumit edilul sef.
Acesta a dezvaluit faptul ca atunci cand politistii comunitari fac de paza pe stradutele cu probleme, asa cum s-a intamplat pe strada Randunicii, toata lumea depoziteaza gunoiul la pubela. Minunea insa a tinut numai cat au fost politistii in zona, dupa retragerea acestora haldele de gunoi si-au facut din nou aparitia.
“Eforturile sunt facute tot cu banii nostri si in loc sa facem altceva cu acei bani strangem gunoiul aruncat la intamplare. Nu putem sa il lasam acolo, dar este o munca de Sisif”, a mai spus primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-