Published On: mie, Oct 27th, 2010

Mandat de arestare pentru unul dintre hotii de la bancomat

Share This
Tags

* Doi barbati de 29 de ani si de 31 de ani au sustras trei bancnote de 50 de euro din doua bancomate cu ajutorul unui dispozitiv artizanal in septembrie * Unul dintre ei a ajuns, ieri, in fata instantei de judecata si a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, in timp ce al doilea este cautat si acum de politisti.

Pe 20 septembrie, dupa amiaza, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului Braila a primit un telefon prin care era anuntat de catre seful unei agentii bancare cu privire la faptul ca persoane necunoscute au distrus acceptoarele de la doua automate de schimb valutar in seara zilei de 17 septembrie 2010.
Atunci, politistii au facut cercetari si au stabilit ca necunoscutii au sustras trei bancnote a cate 50 de euro din cele doua bancomate, prin confectionarea unui dispozitiv artizanal. Anchetatorii au stabilit ca principalii suspecti sunt D. A., de 29 de ani din comuna Poroschia, judetul Teleorman si B. I., 31 de ani din municipiul Alexandria, judetul Teleorman.
Tanarul de 29 de ani a fost prezentat, ieri, instantei de judecata care a emis mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru o perioada de 29 de zile pentru infractiunea de furt calificat. Oamenii legii continua cercetarile pentru a-l gasi pe barbatul de 31 de ani care se sustrage cercetarilor.
“Judiciaristii braileni desfasoara cercetari pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor doi suspecti”, a declarat inspector Jenel Sogor, purtator de cuvant al Politiei brailene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-