Published On: joi, Oct 7th, 2010

Liderii PDL Braila ii asteapta “cu drag” pe sindicalistii care ameninta sa le picheteze locuintele

Share This
Tags

* deputatii Viorel Balcan si Eugen Badalan, dar si presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, spun ca nu au nicio grija, din acest punct de vedere, fiindca se bazeaza pe faptul ca sindicalistii se vor comporta normal * Balcan chiar se declara “mai sindicalist decat decat marea majoritate a  sindicalistilor din Braila”

Anuntul liderilor marilor confederatii sindicale din tara cu privire la intentia ca, in perioada urmatoare, sa se treaca la pichetarea sediilor PDL, UNPR si UDMR, dar si ale locuintelor parlamentarilor din arcul guvernamental, nu ii ingrijoreaza pe liderii PDL Braila. In ceea ce-i priveste pe deputatii Eugen Badalan si Viorel Balcan, acestia spun ca nu se tem de sindicalisti si se bazeaza pe faptul ca acestia nu vor fi agresivi, ci se vor comporta “normal”. Balcan este insa de parere ca sindicalistii sunt “dirijati” si cine face asta, nu face bine.  Presedintele PDL local, Constantin Dumitriu, spune insa ca ii asteapta pe sindicalisti “la mama acasa”. Iata insa si declaratiile politicienilor amintiti:

* Eugen Badalan – “Eu am o locuinta pe aici. Nu ma sperie ideea ca sindicatele vor picheta sediile noastre si chiar locuintele noastre, pentru ca am convingerea ca membrii de sindicat sunt niste oameni normali, care se vor comporta intotdeauna normal, care nu vor  recurge la violente fizice asupra noastra sau asupra membrilor familiilor noastre, pentru ca nu violenta este solutia”.

* Viorel Balcan – “Eu ii astept cu drag. Casa mea e mai departe de strada, corect. Nu ma tem, de obicei nu-mi fac probleme si nici nu mi-e teama, nu mi-e frica. Lumea e disperata, dar trebuie sa le explicam oamenilor ca e o situatie grea de moment, trebuie sa explicam oamenilor ca nu sunt alte solutii. Cine-i dirjeaza si cine-i convinge sa faca astfel de lucruri, nu sunt normale, daca ei cred ca sunt politicieni sau sunt partide care pot scoate tara din necaz la aceste momente, sa vina sa o faca, nu sa se transforme in organizatii de sindicat si sa atate oamenii, sa faca tot felul de chestiuni. Eu nu am nimic cu sindicatele, am spus si in alte ocazii, sunt mai sindicalist decat marea majoritate a sindicalistilor din Braila, am fost intotdeauna alaturi de dumnealor, i-am sprijinit ori de cate ori am putut, le-am explicat la o intalnire pe care am avut-o aici, la sediu, de ce s-au impus aceste masuri de austeritate de moment de catre Guvernul Boc, daca vor sa inteleaga, bine, daca nu, nu. Eu am sa le mai explic odata ca asta este situatia”.

* Constantin Dumitriu – “Eu nu sunt parlamentar. Ii astept cu drag la mama acasa”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-