Published On: vin, Oct 1st, 2010

Liberalii au ramas fara partide. Mai au o sansa: independentii!

Share This
Tags

Circoteca de la alegerile de astazi de la PDL arata starea avansata de degradare clasei politice, foamea de putere si dependenta de ea tranformand oameni ce pareau la un moment dat seriosi in niste rechini insetati de sange, dispusi sa-si sfasie beregatile ingrosate prin diverse functii bine platite si prost muncite.

Am vazut astazi oameni despre care credeam ca macar au inteles si ei ca important este si imaginea a ceea ce faci, insa ,recunosc, m-am inselat. Cat tupeu pot avea oamenii astia! Sunt reprezentantii unui partid care a bagat Romania in rahat pana in gat, iar ei se dau smecheri, se sclifosesc, fumeaza detasati si desfid pe toata lumea.

Si partidele de buzunar ale PDL, UNPR fiind unul dintre ele, calca apasat in mocirla politicii lansate cu “succesuri” de PDL. Gasca lui Cibu, care parea ca poate sa fie o forta, in conditiile in care exista tot mai multi braileni care spun ca au gresit nemaidandu-i lui fostului primar o sansa, isi da singura un sut in dos repetand modelul tampit lansat de PDL de a nu invita presa la conferinta de alegeri care are loc sambata. Ca sa nu afle presa ce? Ce am publicat deja? UNPR a trait si el pe pielea lui ce a trait trioul Titiu BB. La PDL, in ciuda interdictiei, am prezentat cate imagini si ce imagini am vrut. La UNPR am publicat deja lista cu viitori alesi, in frunte cu Cibu! Puteam sa le aflam si numarul de la pantofi, dar nu avea haz, ca pe multi ii strang si ne-am gandit sa nu gresim cumva?

Nu am facut aceste demonstratii decat ca sa-i informam pe cititorii nostri, nu sa demonstram ca exista prea multi prosti printre politicieni. Asta o stie toata lumea!

Sunt prea putini politicieni braileni si, evident, este nevoie ca numarul lor sa creasca. Avem nevoie de politicieni cu forta, care sa fie in stare sa se coalizeze atunci cand la mijloc este o problema locala, Galatiul fiind un exemplu elecovent in acest sens. Avem nevoie de politicieni care sa nu fie nevoie sa plece pe doua carari cu o zi inainte de alegeri, dupa ce s-au sprituit cu votantii. Avem nevoie de politicieni care sa nu se tarasca ca viermii de la un partid la altul, in cautare de ceva stricat si bun de penetrat. Ne-am saturat de plangaciosi, care atunci cand ziaristii scriu despre ei, incep sa miaune si sa-i invite pe incomozi pe la nus’ ce cafenea, sa le propuna ceva lovele si daca aia nu pun botu’ ca robotu’ sa-i sune pe proprietarii spatiilor in care isi au sediile ca sa-i dea dracului cineva afara.

Cred ca o “invazie” de independenti ar primeni cumva cearsafurile imputite in care se tavalesc multi asa-zisi politicieni locali. Independentii ar putea constitui adevarate puncte de acumulare pentru un electorat, mai ales cel liberal, debransat de la doctrina, confuz si uimit la culme de ultimele miscari de trupe.

Comentarii

comentariu

About the Author