Published On: joi, Oct 14th, 2010

Jandarmii ii vor pazi vineri pe PDListii si UNPRistii braileni

Share This
Tags

*oamenii legii se vor asigura ca politicienii aflati la putere si sediile lor nu vor pati ceva, in timpul pichetarii organizate de sindicate

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura măsurile de ordine publică vineri, între orele 12.00-13.30, pe timpul pichetării ce se va desfăşura la sediul Partidului Democrat Brăila şi al U.N.P.R. Brăila.

„Conducerea Jandarmeriei brăilene face un apel către participanţi, precum şi către cetăţenii care se vor afla în zona manifestărilor, să adopte un comportament civilizat, să respecte prevederile legilor în vigoare, pentru menţinerea unui climat normal de ordine publică. Totodată, jandarmii readuc la cunoştinţă faptul că libertatea cetăţenilor de a-şi exprima opiniile sociale sau de altă natură, de a organiza mitinguri, demonstraţii, procesiuni şi orice alte întruniri şi de a participa la acestea este garantată prin lege, însă asemenea activităţi se pot realiza numai în mod paşnic.

Participanţii sunt obligaţi să respecte recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice şi să părăsească imediat adunările publice sau locul unde acestea se desfăşoară, când au fost somaţi de către organizatori, împuterniciţii acestora sau de forţele de ordine, să nu participe la aceste acţiuni în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de Jandarmeria locală.

La această misiune, alături de jandarmi vor participa şi lucrători de la I.P.J. Brăila şi din cadrul I.S.U. Brăila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-