Published On: lun, Oct 25th, 2010

Interzis la fotbal pentru un an

Share This
Tags

* Un tanar de 17 ani care a vrut sa arunce un scaun de plastic pe suprafata de joc de la Municipal in timpul unei partide de fotbal a fost sanctionat cu 250 de lei si nu va mai putea intra pe stadion pentru o perioada de un an

Meciul de fotbal dintre FC Dunarea Braila si FC Botosani, de sambata, 23 octombrie, de pe stadionul Municipal Braila, i-a adus unui suporter o amenda de 250 de lei. In jurul orei 12.40, o patrula de politisti comunitari l-a vazut pe Mihail L., de 17 ani, care incerca sa arunce un scaun din plastic pe suprafata de joc.
“Tanarul a fost condus la autospeciala Jandarmeriei unde a fost sanctionat contraventional cu amenda de 250 de lei, in conformitate cu Legea nr. 4 din 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive”, a precizat plutonier Sorin Neftode, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila. Suporterul nu a scapat numai cu atat.  Pe langa amenda a primit si “sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la meciurile de fotbal pe o perioada de un an”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-