Published On: Soare, Oct 10th, 2010

HC Dunărea, victorioasă

Share This
Tags

* Formaţia brăileană a învins HCM Ştiinţa Baia Mare cu scorul de 25-22 (13-12), într-un joc din cadrul etapei a cincea din Liga Naţională

După un început de sezon ezitant, HC Dunărea pare să fi revenit pe drumul cel bun. Într-un joc din cadrul etapei a cincea din Liga Naţională, formaţia brăileană a învins, pe HCM Ştiinţa Baia Mare cu scorul de 25-22 (13-12).

În faţa propriilor suporteri, HC Dunărea a început meciul ezitant, astfel că ardelencele au condus o bună perioadă a primei reprize: 5-3 (min. 10), 7-5 (min. 15) şi 9-8 (min. 21). Finalul reprizei le-a aparţinut fetelor prergătite de Alexandrina Soare, astfel că Brăila a intrat în avantaj la vestiare, scor 13-12.

În partea secundă, HC Dunărea a condus ostilităţile în cea mai mare parte a timpului, astfel că tabela Polivalentei brăilene a arătat la final 25-22 pentru gazde.

În meciul contra HCM Ştiinţa Baia Mare, antrenoarea Alexandrina Soare a contat pe următoarele jucătoare: Gabriela Vasile, Voicu – portari, Brot 7 goluri, Moldovan 6, Adespi 5, Luca 3, Dancu 2, Lazarin 1, Tomuleanu 1, Crăciun, Drăguţ şi Irimia.

În etapa a şasea, HC Dunărea va juca în deplasare cu SCM Craiova.

Comentarii

comentariu

About the Author

-