Published On: Soare, Oct 17th, 2010

HC Dunărea, calificare fără emoţii

Share This
Tags

* Formaţia brăileană a făcut pasul spre turul trei din EHF Cup după o dublă victorie în faţa belgiencelor de la Femina Vise

HC Dunărea a reuşit în acest week-end să-şi asigure calificarea în turul trei al EHF Cup. Formaţia brăileană a câştigat de o manieră categorică ambele meciuri disputate pe teren propriu  împotriva belgiencelor de la Femina Vise. După ce sâmbătă s-au impus cu 32-17, elevele Alexandrinei Soare au reuşit să învingă şi în partida de duminică la o diferenţă considerabilă, 39-17.

Partida a fost echilibrată doar în prima jumătate a reprizei întâi, perioadă de timp în care belgiencele au reuşit să se ţină aproape de românce: 4-4 (min.8) şi 6-6 (min.12). Apoi, treptat, HC Dunărea a început să-şi impună jocul şi a intrat la vestiare cu un avantaj confortabil, 20-11. Partea secundă a fost permanent la discreţia echipei noastre care s-a impus la final cu scorul de 39-17.

Următorul joc oficial al formaţiei brăilene va avea loc miercuri, atunci când HC Dunărea va întâlni pe SCM Craiova, în deplasare, într-o partidă restantă din cadrul etapei a şasea a Ligii Naţionale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-