Published On: joi, Oct 14th, 2010

Fiindca li se reduc indemnizatiile, revolutionarii braileni ameninta cu o noua revolta

Share This
Tags

* ei cer o intalnire de urgenta  cu prefectul si parlamentarii locali, pentru dezamorsarea situatiei si ameninta, in caz contrar, cu o actiune, “ca in Decembrie 1989”

Revolutionarii braileni, reuniti aseara intr-o sedinta comuna, au condamnat intentia Guvernului “iresponsabil” Boc de a reduce indemnizatiile pentru raniti, urmasii eroilor si luptatorii din Decembrie ‘89. Ei sustin ca familiile de revolutionari din Braila trec oricum printr-o situatie disperata si atentioneaza autoritatile sa nu se joace cu cei care nu s-au temut sa iasa in strada in vremurile de teroare ale comunismului, fiindca o pot face din nou, ca sa-si apere drepturile.

“Datorita situatiei tensionate induse de noua reducere sau anulare a indemnizatiilor pentru ranitii, urmasii eroilor martiri, precum si a luptatorilor din Decembrie 1989, precum si pentru ca parlamentarii braileni au uitat ca Braila este Oras martir, cu 42 de morti si 106 raniti, solicitam acestora in regim de urgenta o intalnire, pentru a putea discuta problemele care privesc zecile de familii de revolutionari aflati intr-o situatie disperata, din punct de vedere financiar.

Solicitam acest lucru pentru a putea detensiona situatia creata de Guvernul iresponsabil Boc, care confunda revolutionarii cu alte categorii sociale, care nu au curajul sa treaca la actiune. Dorim sa rezolvam acest aspect pe cale amiabila, in caz contrar, ne vedem obligati sa actionam in consecinta ca in DECEMBRIE 1989”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de unul dintre reprezentantii revolutionarilor braileni, Giorgiu Coman.

Comentarii

comentariu

About the Author

-