Published On: vin, Oct 29th, 2010

Deputatul Eugen Badalan este “trufas” si “antipatic”

Share This
Tags

* este caracterizarea facuta de Adrian Zamfirache, fostul coleg de partid al parlamentarului PDL * Zamfirache spune ca singura legatura a lui Badalan cu Braila este Stefan Fusea, cu afacerile sale

Secretarul general al organizatiei judetene a Partidului Poporului, Adrian Zamfirache, considera ca deputatul PDL de Braila Eugen Badalan, cu care a fost coleg de partid pana in urma cu cateva luni, este un om trufas si antipatic. Zamfirache a explicat astazi, intr-o conferinta de presa, ca acestea nu sunt doar aprecieri personale, ci este perceptia generala, cand e vorba de Badalan: “Domnul Badalan e un individ trufas prin atitudinea lui, in general, deci cum sa va spun, mi-e antipatic domnul Badalan, ca atare nu pot sa comunic cu un om antipatic. Domnul Badalan se face antipatic, isi doreste sa fie antipatic, el are atitudinea asta fata de oricine este sub el – si cam toata lumea este sub el. Domnul Badalan nici macar la nivel de initiativa esuata sau pusa in opera nu a demonstrat ca este legat de Braila cu ceva, domnul Badalan, cand a venit sa candideze la Primaria Brailei, nu a venit cu un niciun program, programul l-a facut pe genunchi, in coltul mesei, impreuna cu un pupincurist – nu-i pronunt numele, chiar n-are rost, putea fi oricine – la minut, asa, ca sa iasa in ziua respectiva, ca sa iasa sa spuna ceva intr-o conferinta de presa. Asta a fost responsabilitatea lui si gradul lui de implicare in problemele orasului. Lucrul asta eu nu pot sa-l uit, Badalan nu cunostea Braila , sa fim intelesi! Eu nu pot sa consider ca un politician poate sa conduca un oras, daca eu nu-l vad  -inainte de a fi un politic si cand este om politic – niciodata pe strada, circuland ca un cetatean normal. Lui nu-I place orasul, nu-i place sa se plimbe prin Braila , circula numai in masina, pai el ce contact sa aiba cu un mediu real, cu orasul?

Si domnul Cibu ( Constantin Cibu, senator UNPR – n.r.) spuneti-mi si mie, cine l-a vazut pe domnul Cibu plimbandu-se normal, pe un bulevard? Dar cine l-a vazut pe fiul domnului Cibu plimbandu-se ca un om normal, pe un bulevard, in Braila ? Dar cine l-a vazut pe domnul Necula Stanel (viceprimarul municipiului, PDL – n.r.), care, fie vorba intre  noi, ne marturisea odata ca nu a mai mers pe faleza de nu stiu cand… Pai cum sa faca ceva oamenii astia pentru oras?

Iar domnul Badalan nu mai locuise in Braila de  ani de zile, nu avea habar de orasul asta, nu stia ce industrie e, ce probleme sunt, nu stia ce populatie are, stia doar ca exista unul, Fusea, care trebuie sa-si rezolve niste probleme de afaceri. Asta era legatura lui cu Braila . Despre asta vorbim, deci oamenii astia nu se comporta firesc, nu-i vezi la colt de strada, discutand cu un prieten si pierzand jumatate de ora acolo. Asta insemna sa traiesti intr-un oras!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-