Published On: lun, Oct 4th, 2010

Demisia lui Datcu din CJ este corecta, in opinia Dianei Tusa

Share This
Tags

* deputatul Tusa considera ca atitudinea critica a lui Datcu fata de unii fruntasi ai partidului a fost nepotrivita

Deputatul PNL Diana Tusa este convinsa ca actuala conducere a organizatiei liberale brailene a facut bine atunci cand i-a cerut colegului Vasile Datcu sa isi dea demisia din functia de consilier si sa faca un pas inapoi, pentru o perioada, timp in care sa se abtina si de la declaratii publice. Tusa a declarat ca prin afirmatiile critice la adresa liderilor partidului – inclusiv la adresa ei – facute in presa, Datcu s-a separat singur de echipa si deci, este de dorit sa stea separat in continuare: “Mi se pare corecta decizia de a i se cere sa-si dea demisia din functia de consilier, pentru ca suntem o echipa, avem niste obiective si daca nu muncim toti ca sa realizam aceste obiective, n-o sa rezolvam niciodata nimic. PNL a avut in istoria sa multe episoade de acest gen, iar de fiecare data s-a demonstrat ca tocmai aceste episoade au facut rau partidului. Eu am spus ca nu ma asteptam de la un om de calibrul dansului sa aiba astfel de reactii si preferam sa vina in interiorul partidului. Acum stiti ca eu am nascut si am avut o perioada in care chiar n-am putut sa plec de acasa, dar nici inainte, cand domnul Datcu mai venea la sedinte, nu l-am auzit niciodata sa-si expuna  public in sedinta aceste nemultumiri si cred ca nici ulterior…

Pe mine chiar m-a suprins reactia dansului, fiindca stiu ca ultima data cand am vorbit ca dansul avea cu totul alte ganduri, voia sa faca treaba, astepta si el coagularea acestei echipe pe care toti ne-am dorit-o in urma alegerilor, de aceea n-am stiut ce s-a intamplat, ce l-a determinat sa faca acele declaratii si ce m-a suprins in mod neplacut a fost ca nici macar nu mi-a rapsuns la telefon, atunci cand l-am sunat. Nu voiam sa-i fac niciun repros, voiam doar sa-l intreb de unde stie dansul ce a afirmat atunci”.

Amintim ca Vasile Datcu si-a depus zilele trecute demisia la secretarul judetului, iar intr-o sedinta de consiliu viitoare, aceasta va fi supusa votului alesilor. Mandatul devenit vacant va fi preluat de un alt membru PNL, urmatorul pe lista candidatilor la CJ.

Comentarii

comentariu

About the Author

-