Published On: vin, Oct 15th, 2010

De ieri, noul director medical al Spitalului Judetean este Mihai Iugulescu

Share This
Tags

* el a inlocuit-o in functie pe Florentina Prisacaru, numita in post pe 7 iulie * presedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu anunta ca sunt posibile si alte schimbari in garnitura de conducere a spitalului

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a inlocuit-o joi din functia de director medical al Spitalului Judetean Braila pe dr. Florentina Priscaru, in locul acesteia fiind numit dr. Mihai Iugulescu. Informatia a fost facuta publica astazi, intr-o conferinta de presa, in care Stancu a declarat ca a lut aceasta decizie in baza unei informari prezentate de managerul spitalului, Rodica Sin: “Aseara am avut o discutie lunga cu noul director medical interimar, dl. doctor Iugulescu. El a fost numit ieri, prin dispozitia presedintelui Consiliului Judetean si a fost revocata din functie doamna Prisacaru. Am facut o noua numire in ideea ca poate formam un liant mai bun intre cei care sunt la conducerea Spitalului Judetean si masurile vor fi cele pe care le astepta consilierii judeteni si pe care le astept, eu ca presedinte, in sensul de a se imbunatati activitatea acolo. Am o informare de la managerul spitalului pentru cei trei directori interimari pe care ii are. In dreptul doamnei Prisacaru sunt numai aspecte negative. Se pare ca nu au gasit calea de a comunica ei intre ei. Timpul pe care dumneaei putea sa-l stea in spital probabil ca nu era cel pentru un interimat, pentru un inceput ca directorat, trebuia sa invete tot ce inseamna managementul medical, adica al spitalului, astfel incat echipa asta sa poata sa vina cu niste solutii concrete. Nu au reusit. Probabil ca vor urma si alte schimbari la Spitalul Judetean. Tot de conducere”.

Amintim ca echipa de conducere a Spitalului Judetean a fost numita in functii pe data de 7 iulie, la scurt timp dupa preluarea unitatii in administrarea Consiliului Judetean, iar presedintele Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca toti cei patru directori sunt interimari si au la dispozitie trei luni, ca sa dovedeasca daca fac fata functiilor, sau nu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-