Published On: lun, Oct 4th, 2010

Dan Steluta a renuntat la functia de consilier judetean PSD

Share This
Tags

In urma cu cateva minute, surse din PSD au confirmat pentru Infobraila ca Steluta Dan a renuntat la functia de consilier judetean. Stirea confirma previziunile ziarului nostru, facute inca de vineri, atunci cand afirmam ca presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, o banuieste de colega sa de partid, Steluta Dan, ca s-a dat de partea adversarului politic, respectiv PDL-ul si ca s-a lasat cumparata cu un post de inspector scolar si o promisiune pentru un post in ministerul Educatiei.

Referindu-se la demisia Stelutei Dan din randurile consilierilor judeteni ai PSD, Gheorghe Bunea Stancu a declarat: “Informatia este corecta. Doamna Dan a renuntat la calitatea de consilieri judetean. Dansa a spus ca face acest lucru din cauza programului incarcat pe care il are, atat ca inspector scolar cat si ca profesor la Universitatea “Transilvania” din Brasov. Membru PSD a ramas, insa”.

Reamintim cititorilor nostri ca liderii PSD au devenit suspiciosi cand Steluta Dan a fost numita inspector scolar, in timp ce alti profesori, membri PSD isi pierd scaunele de directori. O alta suspiciune este ca Dan nu a contribuit cu votul sau la eliberarea din functie a vicepresedintelui CJ Giana Patrascu, membru PDL, iar anuntata lipsa a consilierului amintit de la sedinta CJ care tocma s-a desfasurat a pus paie pe foc. Stancu s-a aratat dezamagit de tradarea pe care o banuieste din partea colegei sale si anuntat  vineri ca are de gand sa ia masuri. “Ea este un abonat la functii administrative, de consilier, in cazul nostru. Este o discutie si in PSD pe tema asta, a fost promovata, ajutata foarte mult de mine si se pare ca dumneaei are alte apucaturi, probabil ca drumul politic alaturi de Balcan si Titiu este mai important decat  cel de la PSD si se pare ca interesul personal este mult mai important pentru dumneaei decat interesul  general al PSD-istilor. Nu vom lasa lucrurile asa, probabil ca vom face o analiza foarte curand in ceea ce o priveste, pentru ca este banuita ca functia pe care a primit-o la inspectorat este legata de nevotarea in Consiliul Judetean, in bloc, din punct de vedere politic, a eliberarii din functie a doamnei Giana Patrascu si atunci i s-a dat ca recompensa… Chiar lui Meirosu (Emilia Meirosu, fost director al Scolii “Fanus Neagu”, inlocuita recent din functie – n.r.) i s-a spus: “Daca votati si dvs impotriva, acum aveati postul de director in continuare”, chiar doamna Meirosu mi-a spus, am discutat cu dumneaei pe tema asta. In conditiile astea, oi fi eu presedintele PSD la judet, dar nu sunt singur pe acolo. Va trebui sa o punem in discutie si orice se poate intampla”, a spus presedintele PSD, in urma cu cateva zile.

Comentarii

comentariu

About the Author