Published On: vin, Oct 1st, 2010

Constantin Cibu vrea sa se aleaga pe “neveu” presedinte la UNPReu

Share This
Tags

*maine vor avea loc alegeri democratice la UNPR Braila, in urma carorara, cu vreo 270 de voturi, Cibu va ajunge presedinte si la acest partid

UNPR, partidul de la buzunarul din dos al PDL, ia tot ce-i mai bun de la sanul lasat al tatucului si impune si el restrictii cohortelor de ziaristi braileni care, poate, ar fi secatuit rezervele de apa minerala si seminte de bostan ale organizatorilor alegerilor judetene. Constantin mai putin Sever Cibu a decis sa se aleaga dupa chipul si asemanarea trioului Titiu BB de la PDL Braila. Prin urmare, dat fiind ca nu va putem informa direct de la fata locului, va informam dinainte ca maine la orele 11 trecute fix va fi ales in unanimitate, cu circa 270 de voturi, in functia de presedinte al Organizatiei Judetene a UNPR Constantin Cibu. De asemenea, in urma alegerilor democratice se vor alege ca vicepresedinti urmatorii: Gore Ghiorghe, Gurgu Cristian, Ganea Visinel, Panait Constantin, Serban Liviu, Cristea Erica Mirela, Nicolau Dorin, Avram Mihaela, Nedelcu Ion si Cristea Cezar. Cu statutul de membri ai Biroului Permanent al Organizatiei Judetene a UNPR se vor multumi: Closca Gigel, Razmerita Cosmin, Dinu Maria, Constantin Sirbu, Mocanu Emil, Constantin Gheoghe, Spita Dumitru, Puia Stefan, Popa Ioan si Sima Liliana. In functia de trezorier va fi ales maine Andrei Jan, iar in cea de secretar Arama Ion.

Precizam ca, initial, pe lista membrilor BPJ s-au aflat Ion Sterian si Puscasu Gheorghe, insa acestia au refuzat onoarea de a fi colegi de sefie cu cei mentionati mai sus.

Emotiile scrutinului ii vor obosi peste masura pe politicienii nostri, asa ca se vor retrage in secret la restaurantul amenajat pe vaporul sechestrat de Finante, unde se vor delecta cu o ciorba pescareasca si un vinisor alb. Le dorim pofta buna!

PS. Mentionam ca invitati la restaurant si nu numai vor fi liderii centrali ai UNPR Gabriel Oprea si Cristian Diaconescu.

PS2. Anuntam de pe acum ca, in conditiile in care alegerile din UNPR Braila sunt complet lipsite de interes pentru noi si n-au nici o miza, n-o sa ne batem capul sa obtinem inregistrari din timpul dezbaterilor, cum s-a intamplat la PDL.

Comentarii

comentariu

About the Author