Published On: lun, Oct 25th, 2010

Consiliul de Admnistratie va stabili miercuri datele concursurilor de ocupare a functiilor de conducere a Spitalului Judetean

Share This
Tags

Miercuri va avea loc sedinta comisiei administrative a Spitalului Judetean, ocazie cu care se vor stabili datele concursurilor pentru ocuparea posturilor de conducere a institutiei, a anuntat astazi presedintele Consiliului de Admnistratie al Spitalului Judetean de Urgente braila, Catalin Boboc. “Aceasta este ideea acestui interimar. Tocmai pentru ca incerc sa realizez o echipa acolo, va spun clar, nu se poate conduce Spitalul Judetean, in general o institutie, nu poti sa conduci luand niste oameni, poate buni, profesional vorbind de competenta lor si sa-i pui cap la cap pe fiecare pe niste fotolii acolo, daca ei nu se inteleg, nu comunica, nu colaboreaza intre ei acolo, desi fiecare in parte poate e competent. Cred, chiar cred ca in conditiile in care vorbim de acele obiective trebuie sa palteasca si el intr-un fel, pana la a plati cu functia, clar, dar pe de alta parte si performanta trebuie platita. Ca sa fie clar, adica nimeni nu munceste pe lumea asta degeaba. sau poate se face ca munceste, la un salariu simplu dinasta, noi ne facem ca muncim, voi va faceti ca ne dati banii si aia e”, a declarat Catalin Boboc, presedintele PNL Braila.
In ceea ce priveste managementul Spitalului Judetean, Boboc este de parere ca privatizarea lui ar putea aduce multe beneficii administratiei dar si actului medical in sine. Desi a declarat ca nu intra in discutie, deocamdata, privatizarea managementului Spitalului Judetean, Boboc va propune acest lucru Consiliului de Administratie: “Cred ca va fi interesanta sedinta de consiliu de administratie, pentru ca vreau sa abordam putin lucrurile acestea. Eu sunt adeptul privatizarii managementului la o astfel de institutie de stat, pentru un lucru foarte simplu: cand stii ca la sfarsit de an participi si tu, e drept la profit, dar si la pierderi, s-ar putea sa fii un pic mai atent, cand faci inclusiv ghidusii dinastea.”

Comentarii

comentariu

About the Author

-