Published On: joi, Oct 28th, 2010

CJ organizeaza vineri licitatia pentru stabilirea firmei care va deszapezi drumurile judetene in aceasta iarna

Share This
Tags

 Consiliul Judetean Braila face, in aceasta perioada, ultimele pregatiri pentru asigurarea serviciilor de deszapezire, pe perioada iernii 2010-2011, a drumurilor pe care le are in administrare. Directorul Jenica Dumitrascu a anuntat ca, pana la 1 noiembrie, vor fi finalizate lucrarile de reparatie a suprafetei carosabile, taierea arborilor uscati si a celor care reprezinta un pericol pentru siguranta rutiera, plantarea de indicatoare rutiere necesare dirijarii traficului, precum si cositul vegetatiei ierboase de pe marginea zona drumurilor.

In plus, vineri, 29 octombrie, este programata licitatia pentru stabilirea firmei sau firmelor care se vor ocupa de deszapezire pe drumurile judetene.

Dupa contractarea activitatii de deszapezire, se va urmari, printre altele: * pregatirea si echiparea unor baze speciale in diferite zone ale judetului, pentru optimizarea activitatii de deszapezire * aprovizionarea cu material antiderapant, minim 1500 to si revizuirea spatiilor de depozitare * aprovizionarea cu motorina neutrala, minim 20 tone * revizuirea si pregatirea utilajelor si mijloacelor de transport prevazute in programul de activitate.

“Pentru a se interveni cu operativitate, pana la 15 noiembrie, executantul va face dovada ca poate asigura, in cazul semnarii contractului, existenta dotarii materiale, utilaje, mijloace de transport si combustibil necesare unei prime interventii, imediat dupa incheierea contractului”, a declarat Dumitrascu.

Consiliul Judetean Braila are in administrare o retea de 604.405 km de drumuri judetene, in timp ce in subordinea consiliilor locale se afla 319, 4 km de drumuri comunale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-