Published On: Soare, Oct 3rd, 2010

Cibu asmute presa pe primarul Simionescu

Share This
Tags

* fostul edil reproseaza ziaristilor ca nu-l toaca pe primar, asa cum l-au tocat pe el, pe perioada mandatului * Cibu sugereaza presei si temele de atac: gunoaie, caini vagabonzi si gropi

Fostul primar al Brailei, Constantin Cibu, reproseaza presei locale ca este prea toleranta cu  actualul edil, Aurel Simionescu. Cibu sustine ca, pe vremea sa, era atacat intr-una de ziaristi pe teme precum cainii vagabonzi, gropile din strazi si gunoaiele, iar acum, lui Simionescu nu i se reproseaza aceste lucruri, desi sunt inca de actualitate: “Pai ce pot sa spun decat ca Braila a intrat din nou intr-o zona neagra, mai bine zis, rosie, in care nu se intampla nicio investitie serioasa, se fac reparatii de proasta calitate si de prost gust, niciun proiect nou, pe bani europeni, iar cele care au fost finantate inca de pe vremea mea, nici azi n-au fost licitate si nu le-au dus la bun sfarsit. Ma refer la reabilitarea strazii Dorobanti si la cele 10 ha pe care le-am obtinut de la armata, unde se poate realiza un cartier rezidential deosebit. Presa e clar ca nu mai scoate in evidenta toate lucrurile negative”.
Intrebat ce presa citeste si daca n-a nimerit cumva vreun ziar din alt judet, Cibu a spus: ”Bine, el este criticat, dar vorbeam de niste obiective cu care eram atacat in fiecare zi: gropi, gunoi, caini vagabonzi. Aratati-mi si mie in ultimele luni macar un articol in care este criticat pe aceaste teme!”.
In ceea ce-l priveste, Simionescu spune ca aproape ca nu e zi de la Dumnezeu sa nu fie criticat in presa locala. El a precizat insa ca nu criticile il deranjeaza, ci modul in care sunt formulate si cuvintele folosite la adresa lui: “Nu stiu ce inseamna ca nu sunt “suficient” de criticat, dar nu stiu, cred ca am fost iertat asa, vreo 2-3 zile, ca daca luam ultima luna, in fiecare zi am avut parte de discutii. Critica este una pe care noi o meritam, pentru ca pentru lucrurile bune, asa trebuie sa facem, pentru cele rele, trebuie sa fim atentionati, ca sa nu spun criticati. Si este corect sa fie asa. Ceea ce eu am spus de mai multe ori este faptul ca tonul cu care se face o anumita critica, cuvintele cu care se face, nu cred ca sunt cele care ar trebui sa fie, indiferent de persoana. Una e sa spui ca primarul nu-si face datoria, ca primarul n-a luat masuri de curatenie, ca primarul nu se ocupa de nu stiu ce lucru, care se verifica si alta e sa folosesti niste cuvinte pe care n-o sa le spunem aici, la adresa unui om care e ales de niste persoane si are si niste pretentii in legatura cu CV–ul sau”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-