Published On: Soare, Oct 24th, 2010

CF Brăila, tot pe lângă victorie

Share This
Tags

* Formaţia dunăreană a remizat pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 1-1, şi rămâne singura echipă din Liga a II-a care nu a câştigat nici un meci în acest sezon

Pentru Brăila, contactul cu Liga a II-a pare să fie mai dur decât şi-ar fi închipuit şi cel mai pesimist fan al dunărenilor. După nouă etape, CF Brăila este ultima în clasament, însă deranjant pentru suporteri este faptul că echipa nu reuşeşte să câştige nici un meci. Ca şi în multe din celelalte partide, Brăila nu a făcut un joc rău nici contra FC Botoşani, dar deja asta nu mai consolează pe nimeni.

Ocazii multe, rezultat prost

Prima repriză a meciului de pe Municipal a fost una alertă, cu ocazii ce au alternat la ambele porţi. Gazdele au fost primele care au trecut pe lângă gol, golgheterul Nelu Bucă finalizând o acţiune personală cu şut peste poartă de la 12-13 metri (min.3). Replica moldovenilor a venit prompt, iar Ionuţ Matei a trimis mingea în bară de la 4-5 metri după o ezitare a portarului Botaş (min.12). Gazdele mai au o şansă din gol prin Şerban, dar reluarea acestuia din mijlocul careului se opreşte în braţele lui Cherecheş (min.14).
Deschiderea scorului avea să se producă în minutul 19. Vrabie a şutat plasat de la marginea careului de 16 metri, iar mingea s-a „strecurat” şi pe fondul unui plonjon întârziat a lui Botaş.
Dunărenii nu s-au lăsat impresionaţi de golul primit şi imediat au luat cu asalt poarta adversă pentru a restabili echilibrul pe tabelă. În minutul 23, Bucă scapă singur cu Chelecheş însă ratează finalizarea şi şutează în goalkeeperul botoşănean. Duelul dintre cei doi avea să-şi mai consume un episod după alte trei minute, de această dată brăileanul având câştig de cauză. Plecat într-o acţiune personală pe dreapta, „vârful” Brăilei a şutat la colţul lung din interiorul careului şi a restabilit egalitatea, scor 1-1.
Până la pauză, nici una dintre echipe nu şi-a mai creat mari ocazii de gol, brăilenii având câteva şuturi spre poartă dar fără ca vreunul să-şi găsească ţinta.
Partea secundă a fost dominată în cea mai mare parte a timpului de gazde. „Albaştrii” au avut trei mari şanse de gol, toate irosite însă cu nonşalanţă de Bucă. Atacantul brăilean l-a luat la ţintă pe Chelecheş din toate poziţiile, cea mai mare ocazie fiind irosită în minutele de prelungire ale meciului atunci când brăilenii au solicitat şi un penalty la o fază destul de confuză în careul vizitatorilor.
Cum „centralul” Emil Voicu nu a riscat să arate punctul cu var, meciul s-a încheiat trist pentru gazde, care mai amână pentru cel puţin o săptămână obţinerea primei victorii.

Casetă tehnică
CF Brăila: Botaş – Bosoi, Şerban, Olenic, Gurguiatu (cpt.) – Iosofache (min.79, M.Oprea), Pânzaru (min.81, M. Ilie), M. Gheorghe, Necoară – Stăncioiu (min.63, Ndigwe), N. Bucă.
Antrenor principal: Liviu Ciobotariu

FC Botoşani: Cherecheş – Patache, Tincu (cpt.), Atudorei (min.69, Boroştean), Acsinte – Vrabie, Spiridon, Vasvari, Ţigănaşu (min.44, Ed. Sandu) – I. Matei (min.60, M. Matei), Ghiceanu.
Antrenor principal: Cristi Popovici

Au arbitrat: Emil Voicu (Bacău) – centru, Marian Fridl (Bacău) şi Bella Szoke (Constanţa) – asistenţi
Spectatori: 500

Comentarii

comentariu

About the Author

-