Published On: sâm, Oct 9th, 2010

CF Brăila, codaşa ligii secunde

Share This
Tags

* Formaţia brăileană a pierdut pe teren propriu, cu 0-1 în faţa Farului Constanţa* Brăila este pe ultimul loc în Seria I, fiind singura formaţie din eşalonul secund care n-a câştigat nici un meci în actualul sezon

Ploaia care a picat sâmbătă necontenit la Brăila, nu a adus mult doritul belşug pentru localnici. Vechiul proverb românesc nu şi-a găsit corespondent în realitatea fotbalistică brăileană, CF-ul din localitate pierzând din nou pe teren propriu.

De această dată, beneficiara celor trei puncte d ela Brăila a fost Farul Constanţa, echipă ce s-a impus la limită, cu 1-0.

Unicul gol al întâlnirii a fost reuşit de Adrian Câmpeanu. În minutul 40, atacantul constănţean a reluat cu capul în plasa brăileană, mingea centrată perfect de pe partea dreaptă de Scărlătescu. Până la gol, Brăila a fost echipa care a dominat mai mult. Nelu Bucă (min.22) şi Gurguiatu (min.27) au ratat ocazii mari de a deschide scorul, însă ambii au trimis pe lângă poarta „marinarilor” din poziţii favorabile.

Repriza a doua a fost anostă şi lipsită de ritm. Ambele echipe s-au zbătut undeva la mijlocul terenului, iar fotbalul le-a fost oferit puţinilor spectatori cu linguriţa. Ocazia reprizei le-a aparţinut tot constănţenilor, Husein ratând din situaţie de „unu la unu” cu portarul Ilie, acesta salvându-şi echipa de la gol cu un reflex spectaculos. În aceste condiţii, singurele evenimente notabile au fost eliminările lui Sorin Bucă (min.79) şi Gh. Rusu (min.68), ambii pentru cumul de cartonaşe galbene.

Înfrângerea de sâmbătă îngroapă Brăila şi mai mult în subsolul clasamentului. CF Brăila ocupă ultimul loc în Seria I şi este singura echipă din Liga a II-a care nu a obţinut nici o victorie după şapte etape.

CF Brăila: A. Ilie – Bosoi, Gurguiatu (cpt.), Şerban (min.44, Olenic), Necoară – Moldoveanu (min.46, Ioviţă), M. Gheorghe (min.56, M. Ilie), S. Bucă, B. Dumitru – Iosofache, N. Bucă.

Antr.principal: Liviu Ciobotariu

FC Farul: Zdrâncă – Scărlătescu, Buzea, L. Ştefan (cpt.), Vajou, Boboc – Husein (min.73, Lupu), Gh. Rusu, Parfenie (min.73, I. Barbu) – Câmpeanu, Hurdubei (min.86, Niţescu).

Antr. principal: Ioan Sdrobiş

Comentarii

comentariu

About the Author

-