Published On: mie, Oct 27th, 2010

Brailean urmarit in Italia, prins acasa

Share This
Tags

* Tanarul de 26 de ani are pe numele sau mandat european de arestare pentru afiliere la o organizatie criminale si exploatarea unor tinere pe care le obliga sa practice prostitutia.

Judiciaristii Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale l-au prins, ieri, pe braileanul D. M., de 26 de ani urmarit la nivel international, la solicitarea autoritatilor italiene, pe numele sau fiind emis un mandat european de arestare, de catre Tribunalul din Fermo Italia, pentru participare la o organizatie criminala si exploatarea unor tinere prin obligarea acestora de a practica prostitutia.
Autoritatile italiene au stabilit ca din octombrie 2008 si pana acum, braileanul a aderat la un grup infractional organizat care a desfasurat activitati ilegale in zona Fratte – Italia, cu scopul de a detine controlul asupra activitatii de prostitutie din zona. In plus, acestia au descoperit ca in aceeasi perioada, tanarul a exploatat mai multe tinere romance pe care le-a obligat sa practice prostitutia si de la care percepea 50 % din castiguri.
Braileanul a fost prezentat Curtii de Apel Galati care a emis mandat de arestare provizorie in vederea predarii sale autoritatilor italiene.
“A fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Galati”, a declarat inspector Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei brailene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-