Published On: sâm, Oct 2nd, 2010

Barbat la volan, in coma alcoolica

Share This
Tags

*un brailean de 60 de ani a fost depistat cu o alcoolemie de peste 2 la mie, dupa ce a lovit un autovehicul parcat pe trotuar

Beat turta, la volan – s-a intamplat noaptea trecuta in municipiul  Braila, cand un sofer care mergea in zig-zag a intrat cu masina direct intr-un autovehicul parcat nu pe carosabil, ci pe trotuar. Cativa trecatori care au auzit zgomotul puternic s-au apropiat, ca sa vada daca soferul este ranit, insa au constatat ca acesta abia se putea tine pe picioare, dar nu din cauza socului, ci e beat de era. Oamenii au sunat imediat la 112, ca sa anunte tamponarea, insa pana sa soseasca politistii, conducatorul auto a urcat din nou la volan, cu gand sa plece acasa, daca tot n-a ranit pe nimeni.

Martorii au fost nevoiti sa-i ia cheile din contact, ca sa se asigure ca acesta nu porneste din nou la drum. Cand politistii au sosit la locul incidentului, barbatul a marturisit, spasit, ca a baut doar un pahar de vin si a urcat la volan pentru ca avea de mers numai cateva strazi, pana acasa. Intrebat cum poate da  un pahar de vin o alcoolemie de peste 2 la mie, el s-a jurat insa ca nu a baut nici un strop de tarie, “fiindca e bolnav cu inima”.
Soferul este cercetat acum penal, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si risca sa ajunga dupa gratii.

Comentarii

comentariu

About the Author