Published On: lun, Oct 18th, 2010

Autoturism furat în Italia, scos la vânzare în Brăila

Share This
Tags

La finele săptămânii trecute, în urma unei sesizări, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost dirijaţi de către ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila să se deplaseze pe strada Cimbrului, pentru a verifica un autoturism care se afla în curtea unei societăţi comerciale.

La locul indicat, poliţiştii au găsit maşina în cauză şi i-au identificat pe ocupanţii acesteia, respectiv doi barbaţi, de 43 de ani şi respectiv 32 de ani, ultimul, proprietarul autoturismului, ambii domiciliaţi în Municipiul Satu-Mare. Întrebaţi fiind despre motivul prezenţei lor pe raza Municipiului Brăila, aceştia au declarat că doreau să vândă autoturismul respectiv.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că maşina figurează reclamată ca furată de pe teritoriul Italiei, fapt pentru care cercetările au fost preluate de judiciarişti din cadrul Compartimentului Trafic şi Furturi de Autovehicule al Serviciului de Investigaţii Criminale. Aceştia au stabilit că autovehiculul a fost reclamat ca furat din Italia în ziua de 1 octombrie 2010, deşi a fost înmatriculat pentru prima dată pe teritoriul României, la data de 30 septembrie 2010.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, autoturismul fiind indisponibilizat temporar la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Prejudiciul cauzat este de 15.000 euro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-