Published On: mar, Oct 26th, 2010

Atentionare pentru brailenii care vor calatori cu trenul duminica

Share This
Tags

* acestia trebuie sa ia in calcul faptul ca pe 31 octombrie trecem la ora de iarna

CFR Calatori anunta intr-un comunicat dat publicitatii ca, incepand de duminica, 31 octombrie, in activitatea de transport feroviar se va trece la ora Europei Orientale, ora 04.00 devenind ora 03.00, insa mersul trenurilor nu va fi modificat.
Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 30/31 octombrie ora 04.00, cand aceasta va deveni ora 3.00. Toate trenurile de calatori care au ora de plecare din statiile de indrumare dupa ora 4.00 vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora Europei Orientale.
Totodata, trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 4.00, ora oficiala de vara, vor opri in statiile din parcurs stabilite, unde vor stationa pana la ora de plecare din orarul in vigoare dupa noua ora a Europei Orientale, in timp ce trenurile care mai au de parcurs o distanta scurta pana la statia finala isi vor continua mersul, pana la capat.
Avand in vedere ca si in tarile vecine se va face trecerea de la ora de vara la ora Europei Orientale, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina si Bulgaria, trenurile vor circula dupa orariile din mersul de tren in vigoare.
Inainte de efectuarea calatoriei, CFR recomanda pasagerilor sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR.

Comentarii

comentariu

About the Author

-