Published On: joi, Oct 7th, 2010

Amenzi usturatoare si carnete de conducere suspendate

Share This
Tags

* brailenii au invatat sa respecte marcajul pietonal sau sa suporte consecintele

Respectarea legislatiei rutiere de catre pietoni a fost subiectul principal al actiunilor organizate astazi de catre inspectorii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere. Principalele artere din municipiu au fost impanzite de politisti, care au acordat atat amenzi contraventionale, cat si avertismente brailenilor care au traversat strada prin locuri nepermise.
“Serviciul Rutier Braila, impreuna cu Politia Municipiului Braila, au organizat o actiune de amploare pe arterele principale, pe linia neacordarii prioritatii trecerii pietonilor si a traversarilor neregulamentare din partea acestora. Ii avertizam pe toti cei care vor sa traverseze strada, prin alt loc decat pe la trecerea de pietoni sau prin coltul strazii, sa fie atenti, pentru ca principala cauza a producerii accidentelor rutiere a fost tocmai aceasta traversare neregulamentara, cu precadere din partea batranilor si a copiilor”, a declarat seful Serviciului, Doru Stancuna.
In ciuda eforturilor depuse de inspectorii Politiei Rutiere, astazi dimineata, un pieton a fost accidentat grav, dupa ce s-a angajat in traversarea strazii printr-un loc nepermis.
Nici soferii nu au fost iertati, pana la ora 11 fiind retinute 4 carnete de conducere, in urma neacordarii de prioritate pe trecerea de pietoni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-