Published On: sâm, Oct 2nd, 2010

Alegerile UNPR de azi au confirmat rezultatele Infobraila de ieri

Share This
Tags

* Cibu a fost ales presedinte, iar lista conducerii UNPR publicata de noi ieri a fost votata azi, conform graficului

Dupa cum corect va informam inca de ieri, Constantin Sever Cibu a fost ales astazi in functia de presedinte al UNPR Braila aproape in unanimitate. Decizia ca doi colegi sa voteze impotriva a fost luata de comun acord, in cadrul conducerii interimare a UNPR, chiar in aceasta dimineata, dupa ce Cibu a facut o criza de nervi cand a citit pe site-ul Infobraila toate detaliile legate de desfasurarea alegerilor democratice de astazi, inclusiv rezultatele. Pentru ca informatiile noastre sa nu fie chiar atat de exacte, liderii UNPR Braila au decis ca votul sa nu fie chiar in unanimitate si au rugat doi colegi sa voteze contra. Rezultat final: 132 voturi pentru, 2 contra.
Cat priveste lista membrilor alesi ai Biroului Permanent Judetean al UNPR Braila, pe care am dat-o publicitatii inca de ieri, precizam ca organizatorii au hotarat sa faca si aici o mica modificare si au mai inclus doua persoane: Arbunea Tudorel si Puscasu Gheorghe. Asdar, lista arata in fel urmator: Craciun Marian, Gore Ghiorghe, Arbunea Tudorel, Puscasu Gheorghe, Gurgu Cristian, Ganea Visinel, Panait Constantin, Serban Liviu, Cristea Erica Mirela, Nicolau Dorin, Avram Mihaela, Nedelcu Ion si Cristea Cezar. Cu statutul de membri ai Biroului Permanent al Organizatiei Judetene a UNPR se vor multumi: Closca Gigel, Razmerita Cosmin, Dinu Maria, Constantin Sirbu, Mocanu Emil, Stroe Gheoghe, Tanase Ion, Spita Dumitru, Puia Stefan, Popa Ioan si Sima Liliana. In functia de trezorier va fi ales maine Andrei Jan, iar in cea de secretar Arama Ion.
In timpul dezbaterilor, presedintele UNPR Gabriel Oprea le-a declarat ritos colegilor sai de la Braila ca partidul lor isi va adjudeca “cu siguranta” atat Primaria Municipiului cat si presedintia Consiliului Judetean Braila. La conferinta de presa, el a dat inapoi si a precizat ca doar spera sa castige cele doua functii. Oprea a mai spus ca pentru Primaria Municipiului Braila candidatul cert este Constantin Cibu, iar pentru presedintia CJ, organizatia inca mai cauta omul potrivit.
Dupa alegeri, liderii partidului, insotiti de proaspatul presedinte – care avea o mina nefericita, vazand vremea numai buna de pescuit de afara si era disperat ca trebuie sa piarda timpul cu invitatii de la centru – s-au retras la restaurantul amenajat pe vaporul sechestrat de Finante, care apartine colegului lor de partid, unde s-au delectat cu o ciorba pescareasca si un vinisor alb. Nici pe vapor Cibu nu s-a destins, mai ales ca era racit cobza, dupa ce-l trasese curentul pe Dunare.

PS. Marja de eroare a Infobraila in privinta alegerilor de la UNPR Braila a fost de +/- 2 persoane.

Comentarii

comentariu

About the Author

-