Published On: vin, Oct 1st, 2010

Trioul Titiu BB ascunde alegerile de ochii presei

Share This
Tags

UPDATE: Triumviratul Dumitriu- Balcan- Badalan prefera sa-si tina alegerile departe de ochii presei, dat fiind ca se asteapta la declaratii dure si numeroase critici la adresa lor, din partea unora dintre colegi.  Surse din interiorul partidului sustin ca cei trei lideri, care simt ca-si pierde zi ce trece puterea asupra colegilor, din ce in ce mai nemultumiti de atitudinea trio-ului de mare succes Titiu BB, prefera sa tina presa departe de sala in care se vor auzi cuvinte grele. In ciuda faptului ca ziaristii i-au rugat sa le permita accesul in sala de sedinte macar pe perioada declaratiilor candidatilor, urmand ca la momentul inceperii votarii propriu-zise sa paraseasca incinta, Badalan si Dumitriu au fost fermi: accesul presei strict interzis!Motivul oficial: se discuta chestiuni interne. Este prima data cand o formatiune politica locala refuza sa pemita presei sa asiste la o astfel de reuniune de alegeri, in ultimii 15 de ani. De obicei, la astfel de conferinte de alegeri, presa este invitata, impreuna cu reprezenati ai altor partide politice, care aduc salutul lor colegilor care-si desemneaza o noua conducere. De aceasta data, insa, la intrarea in sala de sedinte a fost instituit un adevarat filtru si nu s-a permis decat intrarea celor aflati pe lista, pentru a reduce la maximum riscul intrarii vreunui spion sau a vreunui membru care voteaza cu cine nu trebuie  (Necula). Surse din interior spun ca odata intrati in sala, membri cu vechime in partid au fost uimiti sa vada numeroasele fete noi, despre care nu aveau idee ca sunt colegi cu ei. Cel mai probabil, sunt oameni adusi de triumviratul care incearca sa preia puterea cu forta, prin alegeri “libere” si netransparente.

Intrebati fiind cine a luat decizia de a interzice accesul presei, Dumitriu si Badalan ne-au declarat ca a fost decizia “tuturor” . Mai multi membri PDL pe care i-am intrebat daca au votat in acest sens ne-au spus, insa, ca nu i-a intrebat nimeni despre acest lucru, ba chiar au fost uimiti sa afle ca ziaristii sunt trimisi la plimbare, pe un ton mult prea putin reverentios.

UPDATE:  Conducerea PDL a interzis accesul presei in sala unde, la acest moment, au loc alegerile. Cu un tupeu pe care nu ar trebui sa-l manifeste fata de electorat, atat Eugen Badalan cat si Constantin Dumitriu au declarat ca intreaga organizatie a decis sa nu permita accesul presei. In curand veti putea urmari declaratiile lui Badalan si Dumitriu.

Acum a inceput Conferinta de alegeri a presedintelui Organizatiei Municipale a PDL Braila, confruntarea dintre fostul deputat PSD Viorel Balcan si viceprimarul PDL Stanel Necula anuntandu-se una cu “scantei”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-