Published On: vin, Oct 8th, 2010

“De care parlamentari PDL vorbiti?”

Share This
Tags

* este intrebarea retorica a consilierului PSD Doru Damian, care spune ca “nu stie si nici n-a stiut niciodata” cu ce se ocupa Viorel Balcan si Eugen Badalan

Consilierul municipal Doru Damian este convins ca o eventuala pichetare a locuintelor lor de catre sindicalisti nu-i va impresiona defel pe deputatii PDL de Braila Viorel Balcan si Eugen Badalan. Damian este de parere ca atitudinea aceasta de ignorare completa a realitatilor dramatice din Romania si sustinerea obsesiva a ideii ca protestatarii sunt manipulati politic de diverse partide din opozitie este una generala, pentru oamenii puterii: “Cred ca asta este, daca vreti, consecinta lipsei de legitimitate pe care o au majoritatea parlamentarilor din Romania . In conditiile in care n-ai legitimitate, nici nu-ti pasa, stii ca s-ar putea sa nu mai iei un mandat… Eu cred ca in perioadele anterioare, votul pe lista iti aducea o anumita dependenta, nu puteai sa faci chiar ce vrei. Dar baietii nu au nicio treaba, dupa cum ati vazut, cainii latra, ursul merge, asta e principiul dupa care se conduc parlamentarii puterii”.

Damian crede ca parlamentarii PDL si UNPR nu sunt impresionati nici de pichetari si nici de alte actiuni de protest, ci numai de afacerile proprii: “Niciodata! Pe ei nu-i impresioneaza nimic. Ii impresioneaza numai afacerile, daca le merg bine, banii care intra in buzunar – si ma refer in general, nu neaparat la Braila . Nu fac niciun fel de apreciere la cei de la Braila, ca nu stiu cu ce se ocupa in ultima perioada, sincer, nu stiu si nici n-am stiut niciodata cu ce se ocupa. Doar ce vad pe mass-media. De care parlamentari PDL vorbiti? Pe domnul Badalan cred ca nu l-am vazut de doi ani de zile, aproape de la alegeri si eu  chiar locuiesc in Colegiul II, unde domnia sa a candidat; cu domnul Balcan ma mai intalnesc pe strada, nu am discutat niciodata. Nu cred ca-i va impresiona, decat in maniera in care ii va putea afecta pentru obtinerea unui nou mandat si atunci vor incepe prieteniile ”O, Georgica, lasa ca te ajut eu, te fac eu…”. Si cu cat se apropie campania electorala, aceste pichetari chiar vor fi binevenite, pentru ca se vor intampla niste prietenii deosebite”.

Informat ca, in opinia deputatului Viorel Balcan, sindicalistii sunt manipulati si de aceea ameninta cu pichetarile, Damian a comentat:“ Domnul Balcan a aderat la un partid unde teoria conspiratiei functioneaza extraordinar de bine si ei, care sunt maestri in arta de a manipula, tocmai ei sunt cei care… Stiti, “hotul striga hotii!”. Cred ca domnul Balcan nu ar trebui sa se gandeasca ca cineva de la noi ii va manipula pe oameni, noi nu avem niciun interes”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-