Published On: mie, Oct 6th, 2010

“Ce m-a deranjat la Constantin Dumitriu este ca se da cocos si e gaina”

Share This
Tags

*este opinia presedintelui PP Braila, Gheorghe Chiru, cu referire la seful PDL local, Constantin Dumitriu

Presedintele organizatiei judetene a partidului poporului, Ghoerghe Chiru, a admis, recent, ca discutia prea putin principiala dintre el si seful PDL Constantin Dumitriu, din fata sediului PDL, despre care a relatat Infobraila in urma cu circa o saptamana, a avut loc. Chiru a recunoscut ca detaliile date publicitatii de Infobraila au fost exacte, desi a parut nemultumit ca unele dintre acestea au ajuns in presa. Liderul PP local si-a exprimat insa speranta ca Dumitriu nu va mai ramane mult timp in functia de presedinte PDL Braila: “Am un gand care imi spune ca mutarea asta, demisia lui Blaga de la Ministerul Administratiei si Internelor, ar trebui sa se rasfranga si asupra organizatiei Braila a PDL, in sensul ca ne trebuie un brailean care a trait aici, care e conectat la probleme, la administratie, la societatea de la margine pana spre centru, nu numai a orasului, ci si a judetului. Domnul Dumitriu are o mare problema in acest sens, iar ce a aparut in Infobraila e o situatie pe care intr-un fel sau altul, chiar daca a fost foarte colorat prezentata, e o situatie reala cu PDL-ul”.

Chiru a recunoscut ca l-a tachinat pe Dumitriu, referitor la faptul ca acesta ar avea mari probleme sa-l scoata pe Viorel Balcan presedintele organizatiei municipale, la vot: “Chestia asta  nu avea de ce sa ma framante prea mult, dar am fost tangent cu ea din motiv ca cei din organizatia municipala a PDL mi-au spus ca au probleme in sensul votului, ca li se impune, ca li se promite, mai ales dinspre latura celor care detin fraiele, candidatul care reprezinta puterea, deputatul de Chercea ( Viorel Balcan –n.r.)”.

Chiru a admis si ca i-a spus lui Dumitriu, in acea discutie, ca a fost contactat de membri PDL care erau interesati sa treaca la PP, nemultumiti de ceea ce se intampla de ceva vreme la democrat-liberalii braileni: ”Da, pai de la ei si cunosc situatia, ca stia s-au dus, promit in stanga si-n dreapta, promisiuni care nu vor fi onorate pentru ca n-au onorat niciodata nicio promisiune – colegial vorbind, nu e vorba de a face nu stiu ce favor si trafic de influenta, e vorba pur si simplu de a promova oameni care sunt langa tine si care au stat si-n campanie si care meritau ceva. Acolo au fost efectiv parasutati niste indivizi in functii, in pozitii de directori de descentralizate, oameni care n-au ce cauta, in primul rand, n-au nicio treaba cu partidul ala si sunt simpli cotizanti, dar nu la partid, la anumiti indivizi. Asta e problema acolo. in conditiile in care am pretentii la tot ce se intampla in societate si stiu ca intr-o organizatie ai carei reprezentanti la centru conduc tara , in teritoriu se comporta la modul asta, nu mai am niciun gand bun. Pot sa imi dau seama ca problema e una rea si grea si urata”.

Intrebat daca este adevarat ca Dumitriu l-a numit “bulangiu”, cu acel prilej, liderul PP a raspuns: “ Ei… Eu il cunosc pe Dumitriu de multa vreme, eu nu sunt suparat pe el ca m-a facut intr-un fel, ca m-au facut altii in alt fel, mult mai rau. Poate ca singura chestiune care m-a deranjat este ca se da cocos si e gaina. Si eu am folosit cuvinte mai dure cu el, dar nu pot face obiectul unei conferinte de presa. Au fost lucruri pe care le-am discutat acolo, intr-un cadru… da, nu era atat de restrans, dovada ca a ajuns in presa discutia …”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-