Published On: joi, Oct 7th, 2010

“Avem nevoie de oameni sinceri, corecti, loiali partidului”

Share This
Tags

* cu asemenea persoane spune ca vrea sa lucreze noul presedinte al organizatiei PDL Braila, Viorel Balcan * pana una-alta, Mister Corectitudine nu recunoaste ca si-a completat gresit declaratia de avere si a uitat sa treaca niste venituri

Noul presedinte al organizatiei municipale PDL, Viorel Balcan, are de gand sa treaca la treaba, impreuna cu echipa de conducere aleasa recent de democrat-liberali, ca sa-si asigure succesul in alegerile din 2012. Balcan a dat si profilul moral al oamenilor pe care ii asteapta alaturi de el, in lupta politica: “Avem nevoie de oameni sinceri, de oameni corecti, de oameni loiali partidului, care pot fi motivati, pot veni in echipa, astfel ca in 2012 sa putem castiga alegerile locale si parlamentare. Am facut acest apel in sala in care s-au facut alegerile, il fac si acum, am recomandat si celor care au fost impotriva mea sau nu m-au votat sa vina alaturi, pentru ca rezultatele nu vin decat pe munca in echipa. Eu am fost om de echipa, am fost sportiv de echipa de performanta si vreau sa va amintesc ca rezultatele vin ca atare. Cine crede ca politica se face altcumva decat cea normala, se inseala. Membrii Biroului Permanent Local sunt oameni competenti, sunt oameni care au venit alaturi, o parte din ei, in numar destul de restrans, sunt oameni care au venit cu mine in PDL si sunt convins, la cat sunt de motivat, ca in 2012 vom avea si rezultatele pe masura”.

A propos de corectitudine, Balcan a negat in conferinta de presa de astazi ca declaratia de avere depusa la Camera Deputatilor pe anul 2009 ar fi incompleta, negand insasi evidenta, atunci cand a fost vorba despre lipsa, din document, a veniturilor obtinute ca deputat.

Mai mult, la intrebarea ziaristilor pe aceasta tema, Balcan a opinat ca  declaratia de avere consultata de noi ar putea fi falsa, in contextul in care discutam despre un document oficial, prezentat pe site-ul Camerei Deputatilor si semnat cu manuta proprie de deputatul PDL.

Comentarii

comentariu

About the Author

-