Published On: vin, Sep 10th, 2010

Vechiul turn de apa pune in pericol siguranta brailenilor

Share This
Tags

Locuitorii din zona Pietei Concordia din municipiul Braila se confrunta zi de zi cu o problema extrem de serioasa. Vechiul turn de apa, care a fost uitat, se pare, de catre autoritatile locale, isi pierde cate putin in fiecare zi din stabilitate. Locuitorii din zona sunt ingrijorati atat pentru siguranta lor, cat si pentru cea a autoturismelor care sunt parcate in apropiere.
“Poate sa cada si peste masini si peste centrala termica, da nu avem ce face”, a declarat un cetatean ingrijorat, care locuieste intr-unul din blocurile vecine. Am incercat sa luam legatura si cu angajatii centralei termice, prima care ar putea fi afectata in caz de prabusire, insa nu am primit nici un raspuns.
Si locatarii blocului vecin sunt nemultumiti de neglijenta autoritatilor locale, care nu au luat in considerare acest pericol.”Suntem afectati, mai ales eu care locuiesc pe partea aceasta, cu turnul, dar si alti vecini. Acum nu pot sa stiu in ce parte urmeaza sa se prabuseasca”, ne-a declarat presedintele Asociatiei de Proprietari din blocul vecin, Ionica Mardale.
Autoritatile s-au multumit doar sa sprijine intr-un trunchi de copac ultimul etaj al turnului, insa zilnic acesta se inclina, spre disperarea celor din jur.

Comentarii

comentariu

About the Author

-