Published On: vin, Sep 10th, 2010

Stefan Sampetru ramane in functie la Spitalul TBC, Mioara Salcudeanu a plecat de la conducerea Maternitatii

Share This
Tags

* primul poate rasufla linistit: nu mai are contracandidat la functia de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie * cea de a doua ar fi declarat ca nu mai vrea sa fie seful Maternitatii

Demisia lui Constantin Sarbu din PNL, pentru a trece la UNPR, i-a adus linistea managerului Spitalului de Pneumoftiziologie, Stefan Sampetru, care, in ultimele luni a stat tot cu grija ca va fi schimbat din post. Potrivit surselor noastre, acum, ca persoana desemnata de liberali sa-i ia locul, Titi Sarbu, a dezertat din partid, liberalii au hotarat ca e bun si Sampetru, mai ales ca acesta si-a aratat toata disponibilitatea sa se inscrie in PNL – ca si in PSD, orice partid, numai manager sa fie -, dupa cum v-am informat anterior. Desi stiu ca Sampetru a negociat in dreapta si-n stanga, ca sa-si pastreze postul, liberalii nu sunt deranjati de acest lucru, iar liderul PSD Gheorghe Bunea Stancu il accepta fara probleme, ca om al PNL-ului in functia respectiva. De altfel, sub conducerea lui Sampetru, spitalul a functionat fara probleme majore, iar situatia financara a fost tinuta sub control, asa incat acestuia nu i s-a reprosat nimic, din punct de vedere managerial.

Pe de alta parte, la Spitalul de Obstetrica Ginecologie, managerul Mioara Salcudeanu si-a dat demisia din functie, ca si sotul sau, dr. Vasile Salcudeanu. Deocamdata, conducerea Maternitatii este asigurata de directorul financiar-contabil, Radu Dutu, cel care, potrivit surselor noastre, are mari sanse sa ramana manager interimar, pana la organizarea concursului si dupa.  Potrivit acelorasi surse, conducerea sectiei Ginecologie va fi preluata de doctorul Adrian Coltofeanu, un profesionist recunoscut in domeniu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-