Published On: mie, Sep 15th, 2010

Spitalul Judetean: Controverse privind folosirea spray-ului lacrimogen

Share This
Tags

In conflictul dintre angajati si reprezentantii firmei de paza desfasurat ieri pe holul care duce la biroul managerului Rodica Sin s-a folosit din belsug gaz lacrimogen, astazi motiv de controversa intre cele doua parti.

Patronul firmei de paza DIOP, Tudorel Arbunea, a declarat astazi ca oamenii sai nu au folosit spray lacrimogen, ci acestea au fost folosite de unii protestatari. Afirmatiile sale au venit in conditiile in care angajatii spitalului tocmai declarasera ca vor da in judecata DIOP pentru utilizarea spray-urilor de acest tip.

Aurelia Chelariu, liderul SANITAS, s-a adresat multimii de protestatari pe care tocmai ii sfatuise sa nu plece acasa, dezvaluind presupusul dialog avut cu reprezentantii DIOP. Ea s-a aratat rusinata de cuvintele dure care au fost folosite, dar o colega mai indrazneata a spus ca paznicii DIOP le-au numit pe asistente si ingrijitoare ”vaci”, iar exprimarea exacta ar fi fost: “vacile alea au intrat peste noi si au dat cu spray”, spuse intampinate cu huiduieli din multime.

Precizam ca in imaginile detinute de Infobraila se vad momente clare ale conflictului, femei aruncand cu farfuriile de tabla spre paznici, dar si protestatari cu masti pe figura, folosite imediat dupa pulverizarea gazelor lacrimogene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-