Published On: mie, Sep 15th, 2010

Sin vrea sa vorbeasca direct cu oamenii, nu prin liderii sindicali

Share This
Tags

Managerul Rodica Sin a iesit in fata multimii si a explicat ca angajatii vor primi integral banii, cu exceptia indemnizatiilor de conducere, care vor fi platite in cateva zile. Sin nu a spus insa cat timp spitalul va putea suporta plata integrala a salariilor, ba chiar a admis ca este  foarte posibil ca, de lunile urmatoare, se se reduca o parte din sporuri, dupa ce se va discuta si se va ajunge la o intelegere cu reprezentantii angajatilor. Managerul a promis ca de astazi, va exista o mai mare transparenta in relatia cu angajatii si ca va comunica direct cu reprezentantii pe sectii, fara a mai recurge la sindicat, ca intermediar. Sin nu a exclus insa complet colaborarea cu liderii sindicali, pe problemele prevazute de lege.

La auzul spuselor Rodicai Sin, liderul Sanitas Aurelia Chelariu a fost extrem de nemultumita, in conditiile in care, nu cu mult timp in urma, protestatarii au scandat impotriva sindicatelor. Chelariu a cerut protestatarilor sa nu asculte vorbele managerului si le-a spus ca aceasta metoda de lucru este ilegala, iar oamenii vor ramane fara aparare in fata conducerii. Mai mult, ea a precizat ca sindicatele au juristi, care sa asigure apararea drepturilor personalului medical, in cazul in care impotriva acestora se fac abuzuri.

Rodica Sin nu a raspuns acuzatiilor lansate de sindicalista Chelaru, preferand sa se intoarca in biroul ei, in huiduielile multimii de protestatari, care, asigurati ca vor primi salariile integral, nu mai erau anti-Chelaru, ci anti-Sin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-