Published On: mie, Sep 15th, 2010

Seful ITM a anuntat ca tairea sporurilor este ilegala. Despre reducerea facuta de Guvernul BOC-PDL nu a suflat o vorba

Share This
Tags

Victor Voiculet, directorul Inspectoratului Teritorial de Munca Braila,  s-a prezentat in fata multimii si a confirmat informatia publicata de noi cu ore in urma: sporurile nu se mai taie! Prin urmare, oamenii isi vor primi toti banii, mai putin cei 25% pe care li i-a taiat Guvernul Boc-PDL. Mai mult, Voiculet si-a cerut public scuze sefilor de sectie si asistentelor sefe, ale caror indemnizatii de conducere disparusera in urma deciziei Comitetului Director, pentru faptul ca nu li se vor plati la timp aceste sume, dar le-a promis ca situatia se va remedia cel tarziu la 25 septembrie.

Seful ITM a declarat, ca o parere personala, ca hotararea Comitetului Director din 13 septembrie de a taia sporurile este ilegala. Intrebat daca angajatii de la Spitalul Judetean Braila sunt personal contractual sau bugetari si daca este legal sa li se taie 25% din salariu, Voiculet nu a mai dorit sa comenteze, nici in nume personal, marginindu-se sa spuna doar ca, deocamdata, se fac verificari si ca raspunsul il va da ulterior.

Voiculet a mai declarat ca potrivit informatiilor pe care le detine, angajatilor li se calculasera initial salariile cu sporurile taiate, iar fluturasii care s-au facut sub privirile sale erau al treilea rand se asemenea documente, pentru luna in curs. Seful ITM a declarat ca va exista si un al patrulea rand de fluturasi, pentru indemnizatiile de conducere ce nu s-au putut acorda astazi. Ca sa fie sigur ca salariile vor contine si sporurile prevazute de lege, Voiculet a stat langa angajatii spitalului, cand acestia au calculat sumele datorate fiecarui angajat in parte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-