Published On: joi, Sep 2nd, 2010

Primarul spera de la Mircea Bodolan sa linisteasca apele in teatru

Share This
Tags

* edilul-sef va avea o discutie cu toti angajatii teatrului “Maria Filotti”, ca sa le asculte pasurile si sa incheie pacea

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, considera ca exista un avantaj in faptul ca postul de director al teatrului “Maria Filotti” a fost castigat prin concurs de o persoana din afara institutiei: acela ca nu vor mai plana banuieli ca acesta ar tine cu una sau cu alta dintre taberele existente. Simionescu a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca nu l-a cunoscut dinainte pe Bodolan, ci l-a intalnit abia cand a avut loc concursul, iar acum, asteapta sa treaca perioada de contestatii, pentru a discuta cu el, in noua sa calitate, de director al teatrului: “Pe domnul Bodolan l-am vazut cand a venit si si-a depus dosarul respectiv si in momentele in care s-a tinut concursul, erau jos, pe hol, cu domnul Adrian Simion. Am dat mana cu ei, am discutat. Nu am purtat alta discutie cu domnul Bodolan, vor trece 4-5 zile, o sa-l invitam la discutii si pe proiectul de management pe care dumnealui l-a prezentat, sa vedem care sunt modalitatile prin care putem pune in practica ceea ce dumnealui a solicitat, in functie si de bugetul pe care il avem aprobat in momentul de fata la teatru si de actiunile care sunt in derulare la teatru, pentru ca lucrurile trebuie sa mearga inainte. La 1 octombrie incepe stagiunea, inteleg eu ca se doreste o premiera pe o formula de colaborare cu ambasada Norvegiei, deci lucrurile trebuie sa mearga inainte pe ceea ce exista”.

Simionescu spera ca, dupa o perioada tulbure, cu acuzatii de o parte si de alta, acum apele sa se linisteasca la teatru, iar actorii sa-si vada de spectacole: “Eu vreau sa port o discutie cu toti angajatii teatrului, pentru ca toti trebuie sa contribuie la aceasta stare de bine a teatrului. Sigur ca exista orgolii, ca in orice lucru, la teatru, probabil si mai mult, ca este formatia artistica a oamenilor respectivi, dar eu sper ca venind si cineva din afara, asupra caruia nu planeaza ideea ca tine cu unul sau cu altul din cei care sunt angrenati in aceasta disputa, sper ca lucrurile sa mearga bine”.

Simionescu a precizat ca deocamdata, directorul  interimar Rodica Antonescu revine pe postul sau initial, la partea de relatii publice, iar odata instalat noul director, acesta va hotari daca va mentine colaborarea cu ea sau nu: “Deocamdata i-am cerut doamnei Antonescu sa-si faca treaba pe care o are de facut; eu cred intotdeauna ca, dincolo de suparari si altele, avem niste obligatii pe care ni le-am asumat la un moment dat. Dupa ce va veni domnul Bodolan si vom purta discutia, vom vedea daca dumneaei accepta, daca domnul Bodolan o accepta, ramane de vazut”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-