Published On: vin, Sep 3rd, 2010

Prefectura ataca in contencios hotararile de debarcare din functii a lui Necula si Patrascu

Share This
Tags

* prefectul nu a dorit sa dezvaluie care sunt motivele pentru care considera ca eliberarea din functie a viceprimarului si a vicepresedintelui CJ nu sunt legale

Prefectura judetului Braila va ataca in contencios administrativ cele doua hotarari, a Consiliului Local Municipal, respectiv a Consiliului Judetean, care vizeaza eliberarea din functie a viceprimarului municipiului, Stanel Necula si vicepresedintelui CJ Giana Patrascu, ambii, membri PDL. Astazi, cel tarziu luni, vor fi depuse documentele necesare pentru contestarea celor doua acte normative.

Contactat telefonic, prefectul Dumitru Popa a confirmat informatia, insa a declarat ca prefera sa nu divulge motivatia invocata, in baza careia specialistii Prefecturii apreciaza ca nelegale cele doua hotarari.

Ca urmare a atacarii in contecios administrativ, automat, aplicarea celor doua hotarari se suspenda, ceea ce inseamna ca, deocamdata, Stanel Necula ramane viceprimar, iar Giana Patrascu isi pastreaza postul de vicepresedinte la CJ. Desi, teoretic, legea spune ca acest tip de procese, in contencios, se judeca ”cu celeritate”, va dura luni bune, pana sa se dea o decizie in acest proces. In plus, cei doi democrat-liberali au anuntat ca vor contesta si ei in instanta hotararile cu pricina, iar procesele respective vor dura mult mai mult.

In concluzie, liberalii Catalin Boboc si Alexandru Danaila mai au de asteptat, pana sa se vada instalati in functiile promise.

Comentarii

comentariu

About the Author

-