Published On: sâm, Sep 25th, 2010

Piticu vrea sa spere de doua ori

Share This
Tags

Speranta moare ultima, iar transfugul PSD, Viorel Balcan, vrea sa fie sigur de asta, el sustinand hotarat sistemul  electoral in care presedintii de consilii judetene sa fie alesi prin vot direct, ca si primarii, iar daca niciun candidat nu aduna 50% plus unu din voturi, sa treaca prin turul II primii doi clasati.

Scapat din ghearele dictaturii pesediste, Piticu, refugiat vremelnic la PDL si din cauza unor dosarele, este deschis inamicul lui Stancu si vrea sa fie sigur ca are o sansa in plus in incercarea de a-l distruge pe cel care i-a vrut binele si l-a lasat sa candideze intr-un colegiu in care ii sunt frati raul, ramul si… interlopii, pe care Piticu cu gurita lui recunoaste ca i-a folosit in campanie. Chiar si asa, Piticu nu a reusit sa ia jumate plus unu si a asteptat infrigurat, la fel ca Rizea, Badalan, Tusa si Cibu sa-l scoata computerul castigator.

Cunoscandu-i spiritul combativ, astept ca Piticu sa ceara ca sistemul din doua tururi sa fie aplicat si la parlamentare. De antrenat, se va antrena la alegerile din partidul sau de adoptie, PDL, cand sigur ca fi in turul doi cu Necula. (Rupt in tur)

Comentarii

comentariu

About the Author

-