Published On: joi, Sep 30th, 2010

Persoanele varstnice, sarbatorite si la Braila pe 1 octombrie

Share This
Tags

Primaria municipiului Braila organizeaza si in acest an o serie de manifestari dedicate Zilei internationale a persoanelor varstnice, sarbatorite pe 1 octombrie. Astfel vineri, 1 octombrie sunt programate vizite la caminele de batrani din municipiu. Mai exact, la ora 11, primarul Aurel Simionescu va fi prezent la Caminul “Lacu Sarat”, la ora 11,40 , la Caminul “Sfantul Nicolae”, iar la 12.10, la Caminul “Sf. Petru si Pavel”. In plus, un grup de elevi ai Liceului de Arta “Hariclea Darclee” va sustine un spectacol pentru persoanele asistate din camine. La ora 14 este programata o plimbare pe Dunare cu Nava “Lacu Sarat”, la care participa membri ai Asociatiilor de Pensionari.

Sambata, 2 octombrie, la ora 10,30, va avea loc, in Sala Oglinzilor a Teatrului ”Maria Filotti”, festivitatea de premiere a familiilor ce implinesc 50 de ani de casatorie. Cu acest prilej, elevii Liceului de Arta “Hariclea Darclee” vor sustine un spectacol de 20 minute.

Duminica, 3 octombrie, la ora 19, este programat un spectacol de teatru cu piesa, “Sosesc deseara”, oferit gratuit pensionarilor braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-