Published On: joi, Sep 2nd, 2010

Monitorizare video, in Spitalul de Psihiatrie

Share This
Tags

* intr-o saptamana, reteaua de monitorizare video din spitalul “Sf. Pantelimon” va fi activata, ca un prim pas, pe linia masurilor de prevenire a incendiilor

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, a cerut conducerii Spitalului “Sf. Pantelimon” o situatie cu privire la masurile de prevenire a incendiilor luate in spatiile unitatii si a avut surpriza sa afle ca acolo exista circa 40 de camere video, care nu mai sunt folosite de mult. Edilul-sef a cerut ca intr-o saptamana, reteaua de monitorizare video sa devina functionala, chiar daca unele dintre camere s-au stricat, astfel incat sa se poata preveni eventuale evenimente nedorite, fie ele incendii, sau alte probleme: “Mi-au adus o chestiune interesanta: dupa discutiile cu incendiul, cu fum si alte minuni, am cerut care este situatia la ei si am aflat ca au un numar important de camere de luat vederi, camere amplasate in tot spitalul; problema este ca ele mai trebuie puse si in priza. Si trebuie si urmarit ce se intampla. Noi avem un talent deosebit, ca vrem ca totul sa mearga exceptional de la bun inceput, dar nu se intampla asa. Deci daca din cele peste 40 de camere pe care le au ei instalate in spital nu merg trei, atunci scoatem tot sistemul, ca nu merge. Bun, nu merg alea, trebuie sa le reparam pe alea 3, 10, dar daca merg 10 si tot este bine, monitorizam si mergem mai departe cu 15, cu 40. Deci intr-o saptamana eu vreau sa punem sistemul in functiune, repet, neavand pretentia ca le facem pe toate deodata. Daca acestea monitorizeaza ce se intampla, este un prim pas in a preveni niste intamplari nedorite”.

Intrebat daca este multumit pana acum de conducerea instalata la spital, Simionescu a declarat: “Da, deocamdata. Eu repet, atat timp cat o conducere isi gestioneaza lucrurile si nu creeaza niste probleme deosebite, atunci inseamna ca isi face treaba. Am avut un incident pe care-l stiti, in legatura cu cineva care s-a spanzurat in WC, dar avand in vedere si specificul si locul in care s-a intamplat, e mai greu de spus ca e cineva vinovat de lucrul asta”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-